Leefstijl 16 april 2021

Koken met de kids

Jong geleerd is oud gedaan! Een tegelwijsheid die iedereen in z’n keuken zou moeten hebben hangen. Als we spreken over het creëren van gewoontes, dan kun je zeggen dat dit toch wel de basis is.

Lezen
Thea hdc Hptnjzgy Wj Y unsplash

Leefstijl

Waar vraagt je lichaam écht om?

Schreeuwt ons lichaam uit zichzelf om suikers, snoep en koek? Of is het een teken van het lichaam dat je iets anders nodig hebt?

312324 10152525813110094 644073263 n

Eva
van fitchannel.com

12 februari 2021 Lezen

Rugoefening

Beweging

Thuis je rug trainen: 6 oefeningen

Je rugspieren ondersteunen een groot deel van je lichaam. Door regelmatig je rug te trainen verminder je rugklachten en krijg je een mooie houding en lichaamsvormen. Fitchannel zet de meest effectieve rugoefeningen op een rij, die helpen om een mooie shape te krijgen – en dat allemaal vanuit huis!

Daan Aussems

13 januari 2021 Lezen

Getty Images 1251583567

Leefstijl

Tips voor een gezonde lunch die helpt bij afvallen

Wil je op een verantwoorde manier afvallen? Naast sporten is gezonde voeding belangrijk om kilo’s kwijt te raken. En een gezonde lunch is daarbij essentieel. Om je op weg te helpen deelt Fitchannel tips en ideeën voor een gevarieerde en gezonde lunch die helpt bij het afvallen. Van salades en wraps tot soepen en eigerechten. Laat je inspireren!

Daan Aussems

11 januari 2021 Lezen

Lovehandles

Leefstijl

3 tips om love handles kwijt te raken

Moet jij je buik inhouden bij het aantrekken van je spijkerbroek? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben last van love handles. En er verschillende manieren om van je love handles af te komen. In dit blog vertellen we hoe love handles ontstaan en geven we tips en oefeningen waarmee je die love handles definitief kunt wegwerken.

Daan Aussems

11 januari 2021 Lezen

Getty Images 1221895048

Leefstijl

Afvallen in je gezicht: 9 tips

Wil je af van die bolle wangen of onderkin? Wanneer je wilt afvallen in je gezicht geldt dat - net als met andere plekken op het lichaam - je minder moet eten en meer moet bewegen. Maar hoe pas je je eetpatroon aan? En welke oefeningen zorgen ervoor dat je afvalt in je gezicht? In dit blog vertellen we het je.

Daan Aussems

08 januari 2021 Lezen

Getty Images 1290902185

Leefstijl

Word de baas over jouw goede voornemens

Word jij ook zo moe van uitspraken als “New year, new me!” of “Dit wordt mijn jaar”? Zet de clichés – samen met de coronakilo’s – de deur uit en stel goede voornemens op die je écht gaat volhouden.

DSC 1432

Cerianne
van Fitchannel.com

06 januari 2021 Lezen

Ovenschotel

Voeding

Recept: Zoete aardappel ovenschotel met tomaat en spinazie

Nu de herfst is begonnen, hebben we allemaal behoefte aan wat meer warmte. Deze ovenschotel met zoete aardappel, tomaat en spinazie is hier ideaal voor. Dit is een (hart)verwarmend gerecht gevuld met heerlijke Basmati rijst en quinoa, veel groenten en een topping van kaas: smaakvol én voedzaam!

Logo Standalone

Fitchannel.com
Fitnessplatform

21 november 2020 Lezen

Ovenschotel

Voeding

Recept: Linzen-spinazie salade

Deze knapperige salade is gevuld met appel, rozijntjes en walnoten én een goede dosis gezonde koolhydraten. Dit recept combineert volkoren Basmati rijst en linzen tot een gezond, maar ook superlekker gerecht! De appels geven een verrassende fruitige smaak aan het geheel. Deze frisse salade is heerlijk als hoofdgerecht of als bijgerecht.

Logo Standalone

Fitchannel.com
Fitnessplatform

15 november 2020 Lezen

Getty Images 915776364

Leefstijl

Verantwoord afvallen zonder dieet: 10 tips

Wil je afvallen, maar wil je daarvoor geen ingewikkeld dieet volgen? Verantwoord afvallen is veel leuker en makkelijker dan je denkt! Met deze 10 tips raak je overtollige kilo’s kwijt en verander je lifestyle waardoor je definitief verandering teweeg brengt.

Logo Standalone

Fitchannel.com
Fitnessplatform

14 november 2020 Lezen