Adil Iris en Coeshi Groove

Groove

Dans je slank

Detail groove iris

Begeleid door professionals dans je de kilo's eraf

“Een doel is het makkelijkst haalbaar als het samengaat met plezier.”

Drie keer per week staat er een dansworkout voor je klaar. Tijdens deze workouts brengen we je hartslag omhoog zodat je veel calorieën gaat verbranden en dit terwijl jij gewoon lekker aan het dansen bent. Iedere week werk je toe naar een complete choreografie en je zal verstelt staan van je eigen moves aan het eind van iedere periode. Naast workouts staan er ook tips voor je klaar, lenigheidstrainingen en natuurlijk recepten om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij jouw doel.

Begin vandaag

TRAIN JE HELE LICHAAM MET DEZE PROFESSIONELE DANSERS

“SAMEN ZWETEN EN JE GOED VOELEN”

Coeshi

Coeshi

Coeshi is een ambitieuze danseres die haar danservaring op een leuke en enthousiaste manier in haar lessen weet over te brengen. Bij haar is het all about having fun!
Iris

Iris

Als danseres weet Iris door haar jarenlange ervaring hoe het is om verantwoord te bewegen en verschillende spiergroepen aan te spreken. In haar docentschap is Iris motiverend en in staat een inspiratie te vormen.
Adil

Adil

Adil is een gedreven danser en hij wil altijd het maximale halen uit iedereen. Met zijn positieve energie brengt hij een hoop sfeer in zijn lessen.
Food

ENERGIEKE VOEDING HEB JE WEL NODIG!

Van al dat dansen en zweten krijg je honger. Het zou zonde zijn als je je lichaam niet geeft wat het nodig heeft en verdient. Daarom inspireren wij je graag met gezonde, makkelijke en lekkere recepten en kookvideo’s. In ons receptenboek vind je honderden van dit soort recepten voor ontbijt, lunch, diner of tussendoor.

Begin vandaag

We hebben nog veel meer programma's

Er zit voor iedereen wat bij

Alle programma's

Dansles, waar en wanneer jij wilt
Profiteer nu van 33% korting!