• 1000+ workouts
 • Voor iedere sporter
 • Fitchannel Community

Groove

Begeleid door professionals dans je de kilo's eraf

50
workouts

8
recepten

35 min
workout

8
periodes

“Een doel is het makkelijkst haalbaar als het samengaat met plezier.”Drie keer per week staat er een dansworkout voor je klaar. Tijdens deze workouts brengen we je hartslag omhoog zodat je veel calorieën gaat verbranden en dit terwijl jij gewoon lekker aan het dansen bent. Iedere week werk je toe naar een complete choreografie en je zal verstelt staan van je eigen moves aan het eind van iedere periode. Naast workouts staan er ook tips voor je klaar, lenigheidstrainingen en natuurlijk recepten om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij jouw doel.

Begin vandaag

50
workouts

8
recepten

35 min
workout

8
periodes

Jouw coaches
 • Iris
  Iris

  Als danseres weet Iris door haar jarenlange ervaring hoe het is om verantwoord te bewegen en verschillende spiergroepen aan te spreken. In haar docentschap is Iris motiverend en in staat een inspiratie te vormen.

 • Coeshi
  Coeshi

  Coeshi is een ambitieuze danseres die haar danservaring op een leuke en enthousiaste manier in haar lessen weet over te brengen. Bij haar is het all about having fun!

 • Adil
  Adil

  Adil is een gedreven danser en hij wil altijd het maximale halen uit iedereen. Met zijn positieve energie brengt hij een hoop sfeer in zijn lessen.

spring doodle
Dans de kilo's eraf!

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle