• 1000+ workouts
 • Voor iedere sporter
 • Fitchannel Community

Fit worden zonder sportschool

Geen tijd om naar de sportschool te gaan? Dat excuus is verleden tijd. Sporten doe je tegenwoordig gewoon thuis. Ontdek hoe leuk sporten kan zijn met de programma’s van onze professionele trainers.

 • Waar en wanneer jij wil
 • Honderden workouts
 • Duizenden recepten
 • Vanaf 2,49 per week

Tips om fit te worden en in shape te blijven zonder sportschool

Heb je geen tijd voor de sportschool, maar wil je wel graag fit worden? Geen excuses meer, want sporten doe je tegenwoordig gewoon thuis. Met home fitness ben je ongebonden aan tijd en plaats. Sporten met het Fitchannel programma kan altijd en overal. Geen tijd is een van de vele redenen dat wordt genoemd bij het gebrek aan sporten. Wanneer je thuis je sportschema volgt behoort dit probleem tot verleden tijd. Ook beperkte openingstijden en een te drukke sportschool is niet meer aan de orde. Met het Fitchannel trainingsschema sport je in alle rust wanneer je maar wilt. Toch nog een gebrek aan motivatie? Wij geven je een paar tips om blijvend te sporten zonder sportschool.

Volg een trainingsschema

Een keer naar de sportschool gaan is één, maar het volhouden is een tweede. De oplossing hiervoor is het volgen van een trainingsschema. Wanneer je een schema volgt weet je waar je aan toe bent en wat er van jezelf verwacht wordt. Zorg ervoor dat het programma dat je volgt gemaakt is door een professional. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en geen blessures oploopt. Bij Fitchannel heb je keuze uit verschillende trainingsprogramma’s die elk gemaakt zijn door een vakkundige fitnessinstructeur. Onze trainers hebben zorgvuldig een schema voor je samengesteld en geven je de beste tips en trucs mee.

Doe een sport die je leuk vindt

Als je veelvuldig wilt gaan sporten en in shape wilt blijven, is het van belang een sport te doen waar je veel plezier uithaalt. Jezelf elke dag met tegenzin in de sportkleren hijsen gaat er niet voor zorgen dat je op de lange termijn blijft sporten. Bedenk wat bij jou past en welke sport je echt leuk vindt om te doen. Voor de meeste sporten hoef je de deur niet uit en kun je in je eigen woonkamer terecht. Daag jezelf uit voor een krachtige spiertraining met Radmilo, train je conditie tijdens een boksles met Remy, word lening met yogadocente Myrna of dans je slank met onze professionele dansers.

Creëer een routine met Home Fitness

Fit worden gebeurt helaas niet met een paar trainingen. Met regelmaat moet je de sportschoenen aantrekken voor een echte zweetsessie. Een routine helpt je met het behalen van je doelen. Maak er een gewoonte van om elke ochtend of avond een moment in te plannen dat je gaat sporten. Probeer hier prioriteit van te maken en laat er geen andere dingen tussenkomen. Geen tijd is geen excuus. Met onze trainingen kan je in een half uur al klaar zijn!

Home fitness met Fitchannel

Online thuis sporten is ideaal wanneer je een drukke agenda hebt. Een dag heeft nou eenmaal maar 24 uur en soms lijkt het lastig om daar het sporten nog bij in te plannen. Fitchannel heeft hiervoor de perfecte oplossing en biedt jou de kans om het beste uit je lijf te halen. Daag jezelf uit om met een van onze trainers aan de slag te gaan. De verschillende trainingsprogramma’s zorgen ervoor dat er voor ieder een interessante en uitdagende training op het programma staat. Meld je aan en ontdek hoe leuk sporten kan zijn!

spring doodle

Geen sportschool nodig

met de programma's van Fitchannel

Alle programma's
Sport lekker vanuit huis

Onbeperkt toegang tot honderden workouts en duizenden recepten.

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle

Wat is Fitchannel?

Fitchannel is een online platform waarbij binnen je persoonlijk omgeving honderden workouts en recepten voor je klaarstaan. Je hebt een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van je resultaten, digitale begeleiding én support van een actieve community!

Waarom Fitchannel?

 • Keuze uit meer dan 800 workout video's
 • Video's op basis van jouw persoonlijk doel
 • Gezonde recepten
 • Persoonlijke benadering voor ieder type lichaam
 • Professionele trainers en voedingsdeskundigen
 • Sportresultaten bijhouden
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!