• 1000+ workouts
 • Voor iedere sporter
 • Fitchannel Community

Ontdek het online fitness programma voor jou

Bij Fitchannel vind je altijd een fitness programma dat bij je past. Hierdoor blijft sporten leuk en houd je het makkelijker vol.

 • Waar en wanneer jij wil
 • Begeleid door bekende trainers
 • Vanaf 2,49 per week

Behaal je doelen met een online fitness programma dat bij je past

Als je thuis wilt gaan sporten, is het belangrijk een online fitness programma te vinden dat écht bij je past; een programma dat jou motiveert en je je doelen laat behalen. Wij helpen je om het juiste programma voor jou te vinden. We vertellen je daarom graag meer over onze verschillende online fitness programma’s, en de trainers die ze geven. Voordat je verder leest, moet je weten dat je als abonnee toegang hebt tot al onze online workouts, en je altijd kunt switchen van trainer of programma. Je kunt in principe dus ook verschillende programma’s uitproberen, en doorgaan met degene die je het best bevalt.

Kies een online fitness programma dat past bij je doelen en niveau

Bij het kiezen van een online fitness programma moet je goed voor ogen hebben wat je doel is: wil je afvallen, gespierder worden, een betere conditie krijgen, of wil je door middel van sport van je stress af? Wij bieden voor elk doel een passend online fitness programma. Daarnaast is het belangrijk om vooraf goed je niveau te bepalen. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om een workout te doen die je niet volhoudt. Dit is demotiverend en vergroot de kans op blessures. Instappen op een te laag niveau is ook niet goed: doordat je niet voluit hoeft te gaan, zal je minder snel resultaat behalen. Een laatste factor waar je rekening mee moet houden, is de werkwijze en persoonlijkheid van de trainer. Houd je van de aanpak van Radmilo Soda, of is de benadering van Carlos Lens meer iets voor jou?

Online fitness programma’s die je helpen af te vallen

Wij bieden verschillende online fitness programma’s om effectief af te vallen. De HIIT trainingen van Carlos behoren tot de populairste. Carlos pusht jou tot het uiterste met intensieve circuittrainingen waarin je afwisselend verschillende uitdagende oefeningen uitvoert en kort rust krijgt. Het resultaat is dat je in korte tijd veel calorieën verbrandt. Ook het online fitness programma van Mark Tuitert helpt je snel kilo’s kwijt te raken. De Olympisch schaatskampioen combineert krachtoefeningen met cardio, waardoor je snel strakker en fitter wordt. Streef je naar niets minder dan een perfect body? Dan is het gelijknamige programma van Kasia Rain echt iets voor jou. Met vijf afwisselende workouts per week brengt zij jouw droomlichaam dichterbij. Zoek je een swingender programma? Probeer dan het dansprogramma van Iris, Adil en Coeshi. Zo leuk dat je niet eens doorhebt dat de kilo’s eraf vliegen.

Kweek spieren met onze fitness programma’s

Wanneer het jouw doel is om gespierder te worden, zijn de eerder genoemde programma’s van Carlos en Kasia ook zeer geschikt. Wanneer je een stapje verder wilt gaan, kun je ook gaan trainen onder de bezielende leiding van Radmilo. Hij is de enige trainer van Fitchannel die werkt met dumbbells en kettlebells, waardoor je nog sneller resultaat zult boeken met je online workouts. Voor een lichaam als een MTV-ster moet je bij Kay Nambiar zijn. Kay slaat geen spiergroep over, en maakt je met zijn programma MTV Fit in 10 weken super fit.

Online fitness programma’s voor een betere conditie

Afvallen, spieren kweken en een betere conditie krijgen gaan meestal hand in hand. De eerder genoemde programma’s van Kasia en Carlos zijn naast afvallen en spieropbouw dus ook zeer effectief om je conditie te verbeteren. Een ander programma dat je conditie naar een volgend niveau brengt, is het cardio-boksprogramma van Remy Bonjasky. Tijdens dit intensieve programma laat de K1-legende je flink zweten door middel van verschillende trap- en stoottechnieken.

De meest ontspannende online fitness programma’s

Niet alleen inspanning, maar ook ontspanning kan een goede reden zijn om te gaan sporten. Maak je hoofd leeg, voel je relaxter en verminder stress. Het is mogelijk dankzij de ontspannende fitness programma’s van Fitchannel. Begin met de basis van yoga of sluit je aan bij het programma voor gevorderden. Heb je zin een swingende workout? Probeer dan eens het dans programma van Iris, Adil en Coeshi. In dit programma ga je elke week aan de slag met een andere choreografie. Terwijl jij met plezier aan je moves werkt, verbrand je ook nog eens een hoop calorieën!

spring doodle
It's a match!

Behaal je doelen met jouw favoriete fitness programma.

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle

Wat is Fitchannel?

Fitchannel is een online platform waarbij binnen je persoonlijk omgeving honderden workouts en recepten voor je klaarstaan. Je hebt een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van je resultaten, digitale begeleiding én support van een actieve community!

Waarom Fitchannel?

 • Keuze uit meer dan 800 workout video's
 • Video's op basis van jouw persoonlijk doel
 • Gezonde recepten
 • Persoonlijke benadering voor ieder type lichaam
 • Professionele trainers en voedingsdeskundigen
 • Sportresultaten bijhouden
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!