• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community

Thuis sporten doe je met Fitchannel.com

Bij Fitchannel sport je thuis onder begeleiding van bekende personal trainers. Hoe en wanneer je maar wilt.

  • Waar & wanneer jij wil
  • 100en workouts
  • 1000en recepten
  • Afvallen & fit worden

Thuis sporten: de laagdrempelige en flexibele manier van trainen

Thuis sporten is een laagdrempelige manier om te starten met trainen. In je eigen huis kun je lekker jezelf zijn, omdat er niemand is die je tijdens het sporten zit aan te staren. Een bezet apparaat of iemand die vergeet zijn zweet af te vegen? Ook daar zul je in je eigen woning geen last van hebben. Vanuit huis sport je zoals jij dat wilt, in het comfort van je eigen woonkamer. Daarnaast is sporten in je eigen woning super flexibel: je kunt sporten wanneer je maar wilt. Trainingen in huis zijn makkelijk in te plannen, zelfs als je een overvolle agenda hebt. Doordat je niet heen en weer hoeft naar de sportschool, bespaar je flink wat tijd (en kosten).

Thuis sporten onder professionele begeleiding

Je vraagt je misschien af of de sportschool dan helemaal geen voordelen heeft. Natuurlijk wel: sportscholen bieden gespecialiseerde apparatuur en als het goed is werken er deskundige trainers; trainers die verstand hebben van bewegen, en met leuke en afwisselende trainingen zorgen dat je gemotiveerd blijft. Maar sinds kort hoef je zelfs voor professionele begeleiding niet meer naar de sportschool. Met Fitchannel haal je je eigen personal trainer in huis, zodat je ook thuis onder deskundige begeleiding kunt trainen. Bij Fitchannel sport je thuis voor de TV met topcoaches als Carlos Lens, Mark Tuitert en Radmilo Soda. Deze trainers staan altijd voor je klaar en helpen je je doelen te behalen. Of het nu fit worden, afvallen of spieropbouw is: onze trainers hebben altijd een schema op maat. Zo combineert Fitchannel het beste van de sportschool en thuis sporten.

Wat heb je nodig voor thuis sporten?

Voor thuis sporten hoef je echt geen complete home gym op te tuigen. Bij 90% van de programma’s van Fitchannel train je namelijk met je eigen lichaamsgewicht. Voor de overige programma’s heb je hooguit een set dumbbells, een kettlebell en resistance bands nodig. Je hoeft dus absoluut geen grote investeringen te doen. Sterker nog: je sport bij ons al vanaf € 9,99 per maand. Dit scheelt in vergelijking met een gemiddeld sportschoolabonnement minimaal € 20! Alles wat je nodig hebt om effectief te trainen in je eigen huis zijn een matje, sportkleding, handdoek, en een flesje water. En natuurlijk een TV, tablet of laptop die je toegang geeft tot je online fitness coach.

Welke online workout past bij jou?

Als je een abonnement neemt op Fitchannel, heb je toegang tot al onze online workouts. Omdat het aanbod zo groot is, kan het lastig zijn de juiste training te kiezen. Bedenk eerst goed wat je doel is, en bepaal vervolgens je niveau. Ben je bijvoorbeeld een beginner en wil je afvallen? Dan is het allround programma van Mark Tuitert een uitstekende workout. Is je conditie al goed en ben je op zoek naar actie? Kies dan voor de HIIT-training voor thuis van Carlos Lens, of het boksprogramma van Remy Bonjasky. Wat je doel ook is, wij hebben altijd een online fitness programma dat bij jou past! Onze workouts duren gemiddeld maar 25 minuten, waardoor je ze makkelijk kunt inplannen en gemotiveerd blijft. Lukt het je toch niet om zo vaak te trainen als je wilt? Bekijk dan onze tips voor thuis sporten.

Ga voor gezond!

Wij helpen je bij een gezonde leefstijl

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!