• 1000+ workouts
 • Voor iedere sporter
 • Fitchannel Community

Een strakke buik met het Fitchannel programma

Een strakke buik vanuit de woonkamer met de programma’s van Fitchannel. Ga aan de slag met jouw favoriete workout. Met de combinatie van de juiste oefeningen en goede voeding kan iedereen een strakke buik krijgen.

 • Waar en wanneer jij wil
 • Honderden workouts
 • Duizenden recepten
 • Vanaf 2,49 per week

De beste workouts voor een strakke buik

Wie wilt het niet, het hele jaar door een strakke buik. Toch is het krijgen van een platte buik niet altijd even gemakkelijk. Het vereist veelvuldig sporten in combinatie met de juiste voeding. Het krijgen van een strakke buik gebeurt helaas niet binnen een dag of een week. Belangrijk is daarom om het zo leuk mogelijk te maken en voldoende variatie in je workouts en voedingsschema te stoppen. Een laagdrempelig plan dat je gemakkelijk uit kunt voeren, zorgt er binnen no-time voor dat je het gewenste resultaat behaalt. Bij Fitchannel begrijpen we dit als geen ander en hebben we uitdagende, maar ook gemakkelijk uit te voeren programma’s voor je samengesteld.

Krachttraining

Krachttraining is een van de betere workouts voor het krijgen van een platte buik. Tijdens een flinke krachttraining verhoogt de hartslag en spreek je de vetverbranding aan. Ook nog uren na de training gaat dit proces door. Daarnaast train je de spieren, wat leidt tot spierdefinitie en dus een strakkere buik. Het meest geschikte programma hiervoor is ons ‘Spieren met Radmilo’ programma. Samen met professioneel fitnesstrainer Radmilo Soda ga je gedurende twaalf weken lang drie keer per week aan de slag om te trainen voor jouw killerbody. Het programma bestaat uit een perfecte balans tussen training, voeding en rust. Samen trainen jullie naar jouw gewenste sportresultaat.

spring doodle

Boksen

Een strakke buik krijgen met boksen? Ja zeker! Boksen is een combinatie van flinke conditietraining met tegelijkertijd explosieve krachttraining. Gedurende de training gaat je hartslag razendsnel en worden je spieren continu aangesproken. Vooral de core moet hard aan het werk. Een paar dagen spierpijn aan de buikspieren is dan ook zeker niet ongewoon. Ga aan de slag met drievoudig K1 bokskampioen Remy Bonjasky. Werk je tien weken lang in het zweet en kom dichterbij bij je droomlichaam

Circuittraining

Buikspieren worden zichtbaar bij een bepaald vetpercentage. Voor iedereen ligt dit percentage op een andere grens. Circuittraining helpt hierbij. Door trainingen te volgen met een hoge intensiteit stijgt de hartslag en wordt de vetverbranding in gang gezet. In combinatie met het juiste voedingsschema daalt hierdoor het vetpercentage. Na verloop van tijd zijn de buikspieren beter zichtbaar en is je buik platter. Carlos Lens is de beste trainer als het gaat om het verhogen van de hartslag. In zijn circuittrainingen word je uitgedaagd om het beste uit je lijf te halen. Twaalf weken lang ga je drie keer per week aan de slag. Met deze snelle manier van gewicht verliezen ligt een platte buik binnen handbereik.

Dansen

Geen fan van cardio- en krachttraining? Dans je dan slank met onze professionele dansers. Dansen zorgt ervoor dat je hartslag stijgt en de vetverbranding aan het werk gaat. Voor wie van dansen houdt is dit de perfecte manier om snel een platte buik te krijgen. Door de uitdagende choreografie vliegt de training voorbij en heb je binnen no-time je sportdoel bereikt!

Sport lekker vanuit huis

Onbeperkt toegang tot honderden workouts en duizenden recepten.

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle

Wat is Fitchannel?

Fitchannel is een online platform waarbij binnen je persoonlijk omgeving honderden workouts en recepten voor je klaarstaan. Je hebt een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van je resultaten, digitale begeleiding én support van een actieve community!

Waarom Fitchannel?

 • Keuze uit meer dan 800 workout video's
 • Video's op basis van jouw persoonlijk doel
 • Gezonde recepten
 • Persoonlijke benadering voor ieder type lichaam
 • Professionele trainers en voedingsdeskundigen
 • Sportresultaten bijhouden
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!