• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community

Fiesta Fit: online full body dans workout

Dans je fit met Fiesta Fit, de nieuwste dans fitness workout binnen de Fitchannel sportprogramma’s.

Deze full body workout is goed voor je conditie, je vetverbranding en je spieropbouw. En het beste: Fiesta Fit is ook nog eens heel leuk om te doen en je krijgt er een flinke dosis energie van. Vamos a la Fiesta!

Wat is Fiesta Fit?

Fiesta Fit is een full body workout met dans. De workouts bestaan uit een combinatie van effectieve sportoefeningen en moves afkomstig vanuit verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen zoals de salsa en de cumbia. Drie keer per week staat er een dans workout voor je klaar. Dansprofessional Kiaya begeleidt je in 8 weken naar swingende dansmoves en een strak lichaam. Altijd op lekkere muziek en vooral met heel veel plezier!

Fit worden door salsa

Salsa is een belangrijk onderdeel van Fiesta Fit. Veel danspassen uit het Fiesta Fit programma van Fitchannel komen vanuit deze traditionele Cubaanse dans. Tijdens de workouts combineer je de specifieke basistechnieken van salsa met andere dans fitness oefeningen. Maak je klaar om lekker te bewegen, want salsa is alles behalve statisch. Laat die heupen maar swingen en word fit door salsa!

Dans fitness in cumbia stijl

Ook de Colombiaanse cumbia komt veelvuldig terug in de Fiesta Fit dans workouts. De cumbia kenmerkt zich door huppelstapjes, gevarieerd met stappen achterwaarts. Ervaring met de cumbia dans is niet nodig, want de passen worden rustig stap voor stap uitgelegd. Binnen enkele weken ken jij de basisprincipes van de cumbia en daarbij hoef je niet eens de deur uit, want je danst de cumbia gewoon vanuit je woonkamer!

Wat is Fiesta Fit

Fiesta Fit: een betere conditie en sterkere spieren

Met de online Fiesta Fit dans workouts train je niet alleen je uithoudingsvermogen, maar ook verschillende spiergroepen. De spiergroepen die je het meeste traint tijdens het dansen zijn je beenspieren en je bilspieren. Het dansen focust zich veelal op het onderlichaam: kom maar op met die mooi gevormde billen! Bij de meeste dansmoves gebruik je ook je core en rugspieren en ook je armen zijn constant in beweging. Verder zorgen we er natuurlijk altijd voor dat je hartslag omhoog gaat, waardoor je vetverbranding aan het werk gaat. Het resultaat? Een betere conditie, een strak lijf en sterkere spieren! Tel daar een flinke dosis energie en een vrolijk humeur bij op, want de Fiesta Fit dans fitness workouts zijn ontzettend leuk om te doen!

Fiesta Fit bij Fitchannel

Iedere Fiesta Fit dans workout duurt een half uurtje en je kunt ze doen waar en wanneer jij maar wilt. Drie keer per week werk je samen met onze dansprofessionals aan een betere conditie en mooie lichaamsvormen. Elke workout herhalen we de bewegingen die je al kent én leer je nieuwe. Zo kun je de dans workouts gemakkelijk volgen. Al dansend op je favoriete latin songs zoals de Bésame, Conmigo en Escucha Mi Salsa word je super fit! De workouts zijn beschikbaar op verschillende niveaus. Bij elke periode zit er een voedingsschema, zijn er lekkere recepten én een tip om je te ondersteunen bij je doel.

Samen maken we van sporten een feest!

Begin vandaag nog met Fiesta Fit

Gewoon vanuit huis

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle

Wat is Fitchannel?

Fitchannel is een online platform waarbij binnen je persoonlijk omgeving honderden workouts en recepten voor je klaarstaan. Je hebt een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van je resultaten, digitale begeleiding én support van een actieve community!

Waarom Fitchannel?

  • Keuze uit meer dan 800 workout video's
  • Video's op basis van jouw persoonlijk doel
  • Gezonde recepten
  • Persoonlijke benadering voor ieder type lichaam
  • Professionele trainers en voedingsdeskundigen
  • Sportresultaten bijhouden
Begin vandaag vanaf €11,99 per maand!

vanaf €11,99 per maand!