• 1000+ workouts
 • Voor iedere sporter
 • Fitchannel Community

Thuis afvallen met je eigen schema

Fitchannel biedt schema’s om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Je kunt zelf aan de slag met voedings- en sportschema’s voor thuis. Probeer het nu!

 • Waar en wanneer jij wil
 • Honderden workouts
 • Duizenden recepten
 • Vanaf 2,49 per week

Thuis afvallen met je eigen sport en voedingsschema

Fitchannel biedt schema’s waarmee je effectief thuis kunt afvallen. Omdat afvallen volgens ons het best werkt als je sport combineert met minder en gezonder eten, krijg je als abonnee van Fitchannel niet alleen toegang tot onze fitness schema’s, maar ook tot uitgekiende voedingsschema’s en recepten. Je kunt onze schema’s gewoon thuis volgen, en wordt daarbij begeleid door onze ervaren fitness trainers en voedingsdeskundigen. Je kunt kiezen uit verschillende sportschema’s, die op meerdere niveaus te volgen zijn. Zo vind je bij Fitchannel altijd een schema dat aansluit bij jouw eigen doelstellingen op het gebied van afvallen.

Passend thuis fitness schema voor afvallen

Onze fitness schema’s zijn specifiek ontwikkeld om op een gezond tempo af te vallen. Je kunt kiezen uit verschillende schema’s, waarmee je 3, 4, 5 of 6 keer per week gaat sporten. Wat een passend schema is voor jou, is voor een belangrijk deel afhankelijk van je niveau. Ook je persoonlijke voorkeuren voor bepaalde oefeningen of trainers spelen een rol. Je kunt bijvoorbeeld 3 per week trainen onder leiding van Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert, of 6 per week werken aan een perfect lichaam met Kasia Rain. Ook het schema van sterrentrainer Carlos Lens, met intensieve HIIT workouts, is een erg efficiënt schema om af te vallen. Welk fitness schema je ook kiest, al onze programma’s zijn samengesteld door trainers met verstand van trainingsopbouw. Dit betekent dat de schema’s zijn afgestemd op jouw niveau en voortgang, en er een goede balans is tussen inspanning en rust. Zo houd jij je fitness schema makkelijker vol, en zie je snel resultaat.

Hoe zie een sportschema voor thuis afvallen er bij Fitchannel uit?

Een ‘gewoon’ fitness schema is een overzichtelijke weergave van je trainingsplan, waar het aantal trainingen, de specifieke oefeningen en het aantal herhalingen in uitgeschreven staan; dit kan zowel digitaal zijn als op papier. Een fitness schema van Fitchannel werkt net even anders. Omdat je bij ons altijd sport onder begeleiding van een eigen trainer, is het enige dat je moet weten hoe vaak per week je moet trainen. In de app kun je dit aantal makkelijk terugvinden en kun je je eigen trainingen inplannen. Wil je een geheugensteuntje? Dan kunnen wij je voor iedere training een notificatie sturen. Als het tijd is voor je training, zet je je laptop, TV of tablet aan, en vertelt je trainer je precies wat je moet doen. De schema’s om af te vallen bevatten korte maar intensieve workouts die niet langer duren dan 25 minuten. De schema’s duren gemiddeld 8 weken. Na deze periode is je lichaam meestal gewend aan een bepaalde trainingsprikkel en is het tijd voor variatie!

Wil je iets anders dan fitnessen om gewicht te verliezen? Dan kun je ook afvallen met ons leuke dansprogramma Groove.

Voedingsschema’s om thuis af te vallen

Op je voeding letten is cruciaal als je op een goede en blijvende manier gewicht wil verliezen. Door een calorietekort te creëren gaat je lichaam reserves (veelal vet) verbranden en raak je kilo’s kwijt. Het is dus belangrijk dat je dagelijks niet te veel calorieën, maar wel alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarom krijg je bij elk fitness programma voedingsadvies in de vorm van voedingsschema’s, recepten en inspirerende kookvideo’s. Zo blijft eten ook tijdens het afvallen een plezier, en kun je erop vertrouwen dat je dagelijks alle macro- en micronutriënten binnenkrijgt.

shoe doodle ribbon doodle
Ontdek thuis afvallen

met de programma's van Fitchannel

Alle programma's
 • Afvallen
  Afvallen
  48
 • Cardioboksen
  Cardioboksen
  60
 • Circuittraining
  Circuittraining
  108
 • Fit worden
  Fit worden
  360
Jouw ideale schema

Honderden workouts, waar en wanneer jij wil

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!