• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community

Gezonde recepten | Simpel, lekker en voedingsrijk

Fitchannel heeft honderden recepten die bijdragen aan een gezonde en sportieve levensstijl. Simpel te bereiden, voedingsrijk en bovenal heel lekker. Neem snel een kijkje!Waar en wanneer jij wil

  • Waar en wanneer jij wil
  • Honderden workouts
  • Honderden recepten
  • Vanaf 9,99 p/m

Gezonde recepten voor een fitte levensstijl

Wat je sportdoel ook is, gezond eten is onlosmakelijk verbonden met een fitte levensstijl. De uitspraak ‘Abs are made in the kitchen’ is er niet voor niets en toont aan dat wat je lichaam binnenkrijgt net zo belangrijk is als de workouts die je wekelijks uitvoert. Gezonde voeding is noodzakelijk, maar kan ook lastig zijn. Om het je gemakkelijker te maken hebben wij honderden recepten voor je samengesteld. De recepten zijn simpel en snel te bereiden, bevatten belangrijke voedingsstoffen, en zijn bovenal erg lekker.

Honderden gezonde recepten

Binnen het Fitchannel-account krijg je toegang tot honderden recepten. De recepten variëren van ontbijt, lunch en diner tot tussendoortjes, toetjes en drankjes. In het menu geef je aan wat je voorkeuren en dieetwensen zijn en word je aan de hand van een video met een van onze koks door het recept heen geleidt. Ieder recept is uit het oogpunt gemaakt dat het gezond, voedingsrijk en gemakkelijk te maken moet zijn. De recepten zijn daarom snel te bereiden, met alleen de belangrijkste ingrediënten en zonder poespas. Op die manier is het volgen van een fitte levensstijl makkelijk en vooral lekker en leuk.

Simpele en gezonde recepten

Filter gemakkelijk op soort, gang of ingrediënten.

Afgestemd op jouw trainingsprogramma

Als je al hard aan de slag bent gegaan met een van onze trainingsprogramma’s, kun je bijbehorende recepten kiezen. Zo heeft Mark Tuitert binnen zijn programma ‘Fit’ recepten samengesteld die bijdragen aan het behalen van je doel om fitter te worden, maak je met het programma ‘Afvallen met Carlos’ low-calorie recepten en wil je juist spieren opbouwen met Radmilo, dan staan er eiwitrijke recepten voor je op het menu. Hierdoor sluiten je workouts naadloos aan op je voedingsschema en bereik je sneller resultaat.

Stel zelf een voedingsplan samen of raadpleeg onze voedingsdeskundigen

Gezonde voeding bestaat uit de juiste macro- en micronutriënten. Dit zijn eiwitten, vetten en koolhydraten (macro) en vitamines en mineralen (micro). In je voedingsschema wil je een goede balans hebben tussen deze nutriënten. Aan de hand van het grote aantal recepten kun je zelf een voedingsplan samenstellen. Hierbij mag je de balans tussen de nutriënten niet uit het oog verliezen. Wanneer je regelmatig sport en een fitte levensstijl volgt is het van belang dat je lichaam de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en geen tekorten oploopt. Fitchannel heeft voedingsdeskundigen voor je klaar staan die samen met jou een persoonlijk voedingsplan samenstellen. Dit scheelt veel tijd, waardoor jij je kunt focussen op het volgen van het trainings- en voedingsschema.

Volg het Fitchannel voedingsplan om snel af te vallen

Snel afvallen gaat niet zonder slag of stoot en vereist een doordacht trainings- en voedingsplan. Fitchannel heeft een voedingsschema samengesteld dat volledig gefocust is op het snel verliezen van gewicht op een verantwoorde manier. Het voedingsplan bestaat uit gezonde en lekkere recepten en bevat de juiste voedingsstoffen die ervoor zorgen dat het lichaam sneller vet verbrandt en minder calorieën binnenkrijgt. Door de heerlijke voedingsrijke producten blijf je niet achter met een hongergevoel en heb je binnen no-time je streefgewicht behaald.

Meld je aan bij Fitchannel.com

Wil je op een verantwoorde, makkelijke en leuke manier een gezonde levensstijl volgen? Meld je aan bij Fitchannel.com. Met de juiste kennis in huis weten onze professionele trainers en voedingsdeskundigen als geen ander hoe je jouw doelen kunt bereiken. Samen gaan we aan de slag en haal je met een persoonlijk afgestemd voedings- en trainingsschema het beste uit jezelf!

Thuis sporten waar en wanneer jij wil

Honderden workouts aangepast naar jouw niveau

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle