• 1000+ workouts
 • Voor iedere sporter
 • Fitchannel Community

Verbeter je conditie met cardio training voor thuis

Cardio training saai? Met een Fitchannel workout niet! Boek het optimale resultaat met onze trainers. Ga de uitdaging aan en werk je in het zweet met effectieve cardio oefeningen voor thuis.

 • Waar en wanneer jij wil
 • Honderden workouts
 • Duizenden recepten
 • Vanaf 2,49 per week

Thuis sporten: werk je in het zweet met een cardiotraining

Thuis sporten is een ideale manier om een gezonde en fitte levensstijl te volgen. Sporten wanneer je maar wilt, onafhankelijk van de openingstijden. Lekker jezelf kunnen zijn, zonder last te hebben van anderen. Nooit meer wachten op apparaten, maar je training gewoon op eigen tempo kunnen volgen. En hoge sportschool kosten behoren tot verleden tijd. De perfecte workout voor thuis is een cardiotraining. Hiervoor heb je geen apparaten of gewichten nodig, enkel je sportkleding, een fles water en uiteraard je personal trainer van Fitchannel!

Wat is cardio?

Een cardiotraining is een vorm van trainen waarbij de focus ligt op uithoudingsvermogen. Aan de hand van langdurige oefeningen werk je aan je conditie. Bij een slechte conditie, zul je merken dat je na een korte cardio sessie al snel naar adem hapt. Naarmate je conditie verbetert, hou je de cardiotraining steeds langer vol en blijft je ademhaling rustig. Cardio is dus een andere vorm van sporten dan krachttraining. Bij krachttraining werk je met korte herhalingen en zware gewichten, terwijl je bij cardio langdurig, meestal zonder gewicht, de oefening veelvuldig uitvoert.

Voordelen van cardio

Cardio is een must binnen je workout schema. Of je nu krachtsporter bent of gewoon lekker fit wilt blijven, iedereen heeft baat bij cardio. Cardio oefeningen zorgen ervoor dat je conditie verbetert, waardoor je lichaam sneller zuurstof naar je spieren vervoert. Hier heb je profijt van in al je andere workouts, maar ook zeker tijdens een sprintje naar de bus. De conditie van je hart en longen verbetert, wat direct leidt tot verminderde kans op hart- en vaatziektes. Daarnaast heeft cardiotraining een bijzonder positief effect op de vetverbranding. Vooral de combinatie van cardio- en krachttraining zorgt ervoor dat je het optimale resultaat behaalt. Na het volgen van een aantal effectieve workouts zul je direct resultaat merken. Meer energie, een betere conditie en strakker in je vel. Met de juiste trainingen ligt het behalen van je doelen binnen handbereik.

Cardio oefeningen voor thuis

Ben je klaar om je in het zweet te werken? Trek je sportkleding aan en maak je klaar voor een flinke cardio workout voor thuis. Tijdens een sportieve sessie met een trainer van Fitchannel ga je aan de slag met verschillende oefeningen. Dribbelen op je plek, thuis kickboksen, hakken-billen, jumping-jacks en sprinten op je plek. Gewichten zijn overbodig, het enige vereiste is een Fitchannel-account en een vloer en de sportsessie kan beginnen. Haal het beste uit jezelf met deze killer workouts!

Train je fit met Carlos

Tijd om de vetverbranding op te voeren? Dan ben je aan het juiste adres bij Carlos Lens. Carlos weet als geen ander hoe je cardio leuk maakt. Hij kent alle tips en trucs om jezelf te motiveren en is jouw coach als het gaat om de meest effectieve cardiotrainingen. Ga jij de uitdaging aan? Meld je aan bij Fitchannel en ga direct aan de slag met onze programma’s. Boek jouw optimale resultaat!

spring doodle

Verbeter je conditie

Met de cardio programma's van Fitchannel

Alle programma's
Let's get fit!

Onbeperkt toegang tot honderden workouts en duizenden recepten.

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle

Wat is Fitchannel?

Fitchannel is een online platform waarbij binnen je persoonlijk omgeving honderden workouts en recepten voor je klaarstaan. Je hebt een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van je resultaten, digitale begeleiding én support van een actieve community!

Waarom Fitchannel?

 • Keuze uit meer dan 800 workout video's
 • Video's op basis van jouw persoonlijk doel
 • Gezonde recepten
 • Persoonlijke benadering voor ieder type lichaam
 • Professionele trainers en voedingsdeskundigen
 • Sportresultaten bijhouden
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!