Getty Images 1199632700

Snel in conditie met cardioboksen

Fitchannel maakt thuis boksen leuk en toegankelijk. Onder leiding K1-kampioen Remy Bonjasky boks jij je thuis in no-time fit. Probeer het nu!

Verbeter je conditie thuis

Professionele begeleiding

Honderden work-outs

Slechts 2,49 per week

Word lid Ontdek Fitchannel

Thuis boksen: de leuke en snelle manier om fit te worden

Thuis boksen is een leuke en snelle manier om conditie op te bouwen. Boksen is een veelzijdige en explosieve manier van bewegen, maar is vanwege het harde imago niet altijd even toegankelijk. Thuis boksen met Fitchannel is dat juist wel! Via ons platform train je thuis, wanneer je maar wilt, onder leiding van een van de meest bekende kickboksers die Nederland gekend heeft.

De voordelen van boksen

Cardioboksen is een full body workout, waarmee je je hele lichaam in één keer traint. Dit betekent dat je genoeg hebt aan een paar trainingen per week om al je spiergroepen te trainen. Een typische (kick)bokstraining combineert specifieke bokstechnieken als stoten en trappen met ondersteunende oefeningen als push ups, burpees en sit ups. De work outs zijn een combinatie van kracht- en cardiotraining, en hebben vaak de vorm van een High Intensity Interval Training (HIIT), waarin periodes van heftige inspanning worden afgewisseld met periodes van rust. Hierdoor bouw je in korte tijd een ijzersterke conditie op en verbrand je veel calorieën. Hierdoor is boksen een zeer efficiënte manier om je figuur te verbeteren. Dit is een van de redenen waarom boksen voor vrouwen de laatste jaren steeds populairder wordt.

Boksen bij Fitchannel

Bij Fitchannel kun je boksen wanneer en waar je maar wilt. Naast sportkleding en een beeldscherm voor het platform heb je voor deze bokstraining niets nodig - zelfs geen attributen of sparringpartner. Via ons platform gaat Remy Bonjasky jou in het boksen trainen. Remy is drievoudig K1 kampioen en weet als geen ander hoe je fit en in vorm raakt. Zijn passie is het overbrengen van kennis en passie op anderen. Remy helpt jou dan ook graag graag alles uit jezelf te halen. Drie keer per week heeft hij een intensieve workout voor je klaar staan, waarin hij oefeningen uit het boksen en kickboksen combineert met ondersteunende kracht- en cardio-oefeningen. Om je genoeg energie te geven om het boksen thuis vol te houden, staat er elke week een vers voedingsschema voor je klaar. Probeer het nu!

Cardioboksen met Remy

Verbeter je conditie thuis

Remy Bonjasky

Remy Bonjasky

Als kickbokser is hij gewend om tot het uiterste te gaan. Normaal heeft hij een heel team achter zich in de ring maar nu staat hij in jouw hoek. Hij gaat je helpen, motiveren en pushen tot het uiterste.

Word lid!

Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!