• 1000+ workouts
 • Voor iedere sporter
 • Fitchannel Community

Vind de online workout die bij je past

Bij Fitchannel vind je altijd een online workout die bij je past. Of je doel nu afvallen, gespierder of fitter worden is.

 • Vanaf 2,49 per week
 • Waar en wanneer jij wil
 • Honderden workouts
 • Duizenden recepten

Vind de online workout die bij je past

Met Fitchannel kun je kiezen uit honderden online workouts voor thuis. Zo kun je trainen wanneer je maar wilt, onder begeleiding van je eigen online fitness coach. Wij snappen dat het niet altijd meevalt om in ons grote aanbod de online workout te vinden die bij je past. Onthoud dat je met een abonnement verschillende programma’s mag combineren en altijd kunt switchen van trainer. Het is in principe dus mogelijk alle programma’s uit te proberen, en vervolgens door te gaan met het programma dat het best bevalt. Om je te helpen iets gerichter te kiezen, bespreken we hier onze belangrijkste online trainingsprogramma’s.

Kies een online workout die past bij jouw doelen en niveau

Neem voordat je met een workout begint eerst een moment de tijd om te bepalen wat jouw trainingsdoel is. Wil je afvallen, gespierder worden, allround fit worden, of ben je op zoek naar ontspanning? Zodra je dit weet, kun je gerichter een fitness programma kiezen. Houd daarnaast rekening met je eigen niveau. Begin je net met sporten, kies dan niet meteen voor de meest uitdagende workout, maar bouw het rustig op. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de trainer die je het meeste aanspreekt. Wil je trainen met Olympisch kampioen Mark Tuitert, of word je liever begeleid door Radmilo Soda, Remy Bonjasky of Carlos Lens? De keus is aan jou.

Effectieve online workouts om af te vallen

Wil je een online workout die je helpt om effectief af te vallen? Dan zijn de workouts in het programma Afvallen met Carlos Lens echt iets voor jou! In deze intensieve circuittrainingen moet je voluit gaan en krijg je weinig rust. Zweet en spierpijn gegarandeerd dus. Een ander programma waarmee je de kilo’s eraf laat vliegen, is het fitness programma van Mark Tuitert. De oud-schaatser combineert in zijn workouts oefeningen voor kracht en conditie, zodat jij in korte tijd resultaten boekt. Wil je een stap verder gaan en is een perfect body jouw doel? Laat je dan begeleiden door Kasia Rain, die je met vijf trainingen per week dichter bij jouw droomlichaam brengt. Een workout die effectief is én fun, is de dansworkout van Iris Adil, en Coeshi. Onder begeleiding van deze professionele dansers swing je de kilo’s eraf.

Online workouts om spieren te kweken

Als je gespierder en sterker wilt worden, dan is het programma van voormalig profbokser Radmilo Soda echt iets voor jou. De workouts van Radmilo zijn de enige workouts van Fitchannel waar gewerkt wordt met gewichten. Onder de bezielende leiding van Radmilo ga je thuis aan de slag met dumbbells en kettlebells. Zo boek je gegarandeerd snel resultaat. Ook het programma van MTV-presentator Kay Nambiar is geschikt om spieren op te bouwen. Met oefeningen voor je benen, buik, billen en armen helpt Kay je in 10 weken op weg naar een fit lichaam. Ook de eerder genoemde workouts van Carlos en Kasia bevatten veel krachtoefeningen, en zijn dus zeer geschikt om gespierder te worden.

Een betere conditie dankzij een effectief online fitness programma

Wanneer jouw doel een betere conditie is, dan zijn de workouts van Carlos, Mark en Kasia een uitstekende keus. Met hun intensieve programma’s verbrand je veel calorieën, en word je binnen korte tijd allround fit. Dit geldt zeker ook voor de cardio-workouts van oud-kickbokser Remy Bonjasky. Zijn uitdagende workouts zitten vol trap- en stoottechnieken, waarmee je je hele lichaam aan het werk zet.

Ontspannende workouts

Sporten draait niet alleen om inspanning, maar ook om ontspanning. Kom tot rust met een basiscursus yoga van Myrna van Kemenade of ga een stapje verder met het Fit en Slank met Yoga programma van Daniëlle Raats. Of dans de stress weg met de professionele dansers Iris, Adil en Coeshi. Deze workout is zo leuk, dat je niet eens merkt dat je heel veel calorieën verbrandt.

spring doodle

Ontdek online workouts

Met de programma's van Fitchannel

Alle programma's
De perfecte match

Unlimited sporten met jouw favoriete workout

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle

Wat is Fitchannel?

Fitchannel is een online platform waarbij binnen je persoonlijk omgeving honderden workouts en recepten voor je klaarstaan. Je hebt een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van je resultaten, digitale begeleiding én support van een actieve community!

Waarom Fitchannel?

 • Keuze uit meer dan 800 workout video's
 • Video's op basis van jouw persoonlijk doel
 • Gezonde recepten
 • Persoonlijke benadering voor ieder type lichaam
 • Professionele trainers en voedingsdeskundigen
 • Sportresultaten bijhouden
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!