• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Blue Monday? No way!
Leefstijl

Blue Monday? No way!

Heb jij goede voornemens gemaakt, maar gaat het na twee weken al moeizaam? Dat is niet gek, want het is vandaag Blue Monday! Deze tweede maandag van het jaar is uitgeroepen tot de moeilijkste dag in het jaar. Waarom? Het is koud buiten, het weekend is net voorbij, je goede voornemens liggen alweer in de prullenbak en het is nog lang geen zomer. Maak van jouw Blue Monday een Super Monday met de tips van Fitchannel!

DSC 1432
Cerianne van Fitchannel.com
17 januari 2022

Hoewel je goede voornemens misschien in een opwelling zijn gemaakt, betekent dat niet dat ze net zo makkelijk losgelaten hoeven te worden. Wat waren jouw voornemens en waarom?
Wil je afvallen en gezonder leven? Maak dan een planning om dat in ieder geval de komende twee weken te proberen. Wil je iets nieuws leren? Begin vandaag met een kleine stap, zoals het leren van drie Spaanse woorden, een korte buikspiertraining of het bestellen van een kookboek. Laat Fitchannel jouw helpen om jouw doelen te bereiken door: positieve doelen te stellen, een doelenladder te maken met je gezin of je motivatie vast te houden.

Bereik jouw doelen

Ben jij klaar voor een jaar fit en gezond met Fitchannel? Zet vandaag de eerste stap en sluit een abonnement af. Krijg toegang tot alle programma’s, recepten en digitale begeleiding, gewoon vanuit huis!

Alles voor jou om fit te blijven
  • 1000+ gevariëerde workouts
  • Voedingsschema's & recepten
  • Coaching via WhatsApp, E-mail & SMS
  • Ondersteuning van de Fitchannel Community

Actieve oppepper

Wil jij deze blauwe maandag bewijzen dat je niet blijft hangen in het druilerige weer en sombere gedachtes? Maak van deze dag een feestje met Fiesta Fit. Jong, oud, sportief, twee linkervoeten, met of zonder gevoel voor ritme, dit energieke dansprogramma is geschikt voor iedereen! Na je werkdag niet genoeg energie voor een intensieve workout? Ga dan voor een ontspannen yogales of fris helemaal op met Pilates.

Ga voor een blauwe snack

Wat eet je op Blue Monday? Blauwe bessen natuurlijk! Deze kleine, zoete pareltjes zijn heerlijk en supergezond. Bomvol antioxidanten, vitaminen en mineralen en natuurlijk lekker als snack, in je ontbijt of in een van de vele recepten.

Geef niet op!

Was Blue Monday toch een te grote uitdaging dit jaar? Laat het niet tot volgend jaar zitten, maar pak het morgen weer gewoon op! Baalmomenten hoeven geen faalmomenten te zijn. Geniet van jouw cheatmomentje en pak morgen weer je sportschoenen, gezonde shake of een groot glas water, dan komt het allemaal goed.

Deel dit artikel