• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Waarom het delen van je successen belangrijk is!
Beweging

Waarom het delen van je successen belangrijk is!

Voor velen van ons is de reis om af te vallen of fitter te worden een persoonlijke reis. Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. Het is jouw gevecht met de calorieën en jij moet jezelf in je sportpakje hijsen om in beweging te komen. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Je vrienden of familie willen je graag helpen om jouw doel te bereiken- en zijn vaak net zo trots als jij wanneer je vooruitgang boekt.

312324 10152525813110094 644073263 n
Eva Voedingscoach en trainer
16 november 2023

Het delen van jouw successen, groot of klein, kan helpen om dichter bij jouw doel te komen. Ben jij al regelmatig bezig de trainingen van Fitchannel? Deel ze dan! Train binnen 4 muren, maar laat de wereld jouw succes zien. Nog niet overtuigd? Hieronder vind je vier punten die het belang van het delen van succes laten zien.

Stok achter de deur

Wat je uitspreekt wordt waarheid. Ook het delen van elk (klein) succes kan een stok achter de deur zijn om door te blijven gaan en steeds een stapje vooruit te gaan. Wanneer je deelt waar je mee bezig bent blijft het leven. Hierdoor word je er keer op keer aan herinnert dat je een doel hebt gesteld en blijf jij aan dat doel werken.

Positieve feedback

Door het delen van jouw succes krijg je positieve feedback. Denk aan de duimpjes omhoog of complimenten voor jouw inzet. Deze positieve feedback kan enkel nog meer motivatie geven om door te gaan en niet op te geven!

spring doodle

Ontdek jouw favoriete programma's

Werk samen met Fitchannel aan je sportdoelen en word de beste versie van jezelf!

Begin vandaag

Inspireer anderen

Door te laten zien welke stappen jij hebt gezet om jouw doel te bereiken inspireer jij andere om ook aan zichzelf te werken. Niets is onmogelijk en wanneer jij laat zien wat je al gedaan hebt om jouw doel te bereiken en steeds kleine stappen behaald hebt motiveer jij anderen om hetzelfde te doen. Doe het niet alleen voor jezelf, maar geef anderen ook dat zetje in de rug.

Eigen motivatie

Blijf jezelf motiveren! Het delen van succes is niet alleen om anderen te laten zien wat je gedaan hebt. Je laat hierbij ook jezelf zien dat je groeit en stap voor stap dichter naar jouw doel komt. Elk behaald succes en het delen daarvan is een bevestiging dat je het kan. Jij bent de goede weg op! Laat het zien aan anderen, maar vooral aan jezelf.

Deel dit artikel