MT Vfit Kay Nambiar en Anne

MTV FIT

Work hard, play hard

Detail Anne en Kay Nambiar

Let's burn those calories met total body training

Werk met Kay aan een strak lichaam

Fitter, strakker en gespierder worden? MTV Fit, het nieuwste online trainingsprogramma van Fitchannel.com, helpt jou hierbij. Samen met MTV-presentator Kay Nambiar en fitgirl Anne train je 4 keer 20 minuten per week in je eigen omgeving en op je eigen niveau. Buik, billen, benen, armen; geen spiergroep wordt overgeslagen. Voor het optimale resultaat volg je ook de healthy recepten en kookvideo’s die aansluiten op jouw doel. MTV Fit is jouw digitale personal trainer die jouw het beste uit jezelf laat halen.

Begin vandaag

Samen werken

Voor het beste resultaat

Kay Nambiar MTV presentator

Kay

Als MTV-presentator en model is Kay zich heel bewust van zijn lichaam. Een gezonde balans in zijn leven vindt hij dan ook erg belangrijk.
Anne fitgirl

Anne

Zowel online als offline begeleidt, motiveert en inspireert Anne mensen in hun fitjourney. "Ik wil dat jij gelukkig, gezond en in good shape bent," zo omschrijft ze haar missie.
Jasper Gottlieb

Jasper

Naast acteren houdt Jasper Gottlieb heel erg van koken. Hij werkt in verschillende restaurants en kookt het liefst de hele dag. Hij laat jou en Kay zijn kookskills zien in de receptenvideo’s van dit programma.
Kay Nambiar en Jasper Gottlieb koken

De juiste bouwstoffen om je doel te bereiken

Abs are (partly) made in the kitchen

Gezonde voeding is minstens net zo belangrijk als trainen. Daarom krijg je naast de trainingsvideo’s ook toegang tot heel veel healthy & easy recepten. Je ontvangt onder andere kookvideo’s waarin Kay samen met Jasper Gottlieb de lekkerste gerechten kookt die jij heel gemakkelijk thuis na kan maken. En ja, deze recepten zijn ook écht heel erg lekker.

Begin vandaag

Bekijk ook alle andere programma's

Voor elk doel een ander programma

Alle programma's

Train samen met Kay Nambiar
Waar en wanneer jij wilt