MTV FIT

Work hard, play hard

49
workouts

20
recepten

22 min
workout

10
periodes

Fitter, strakker en gespierder worden? MTV Fit, het nieuwste online trainingsprogramma van Fitchannel.com, helpt jou hierbij. Samen met MTV-presentator Kay Nambiar en fitgirl Anne train je 4 keer 20 minuten per week in je eigen omgeving en op je eigen niveau. Buik, billen, benen, armen; geen spiergroep wordt overgeslagen. Voor het optimale resultaat volg je ook de healthy recepten en kookvideo’s die aansluiten op jouw doel. MTV Fit is jouw digitale personal trainer die jouw het beste uit jezelf laat halen.

Begin vandaag

49
workouts

20
recepten

22 min
workout

10
periodes

Jouw coaches

Anne

Anne

Zowel online als offline begeleidt, motiveert en inspireert Anne mensen in hun fitjourney. "Ik wil dat jij gelukkig, gezond en in good shape bent," zo omschrijft ze haar missie.
Kay

Kay

Als MTV-presentator en model is Kay zich heel bewust van zijn lichaam. Een gezonde balans in zijn leven vindt hij dan ook erg belangrijk.
Jasper

Jasper

Naast acteren houdt Jasper Gottlieb heel erg van koken. Hij werkt in verschillende restaurants en kookt het liefst de hele dag. Hij laat jou en Kay zijn kookskills zien in de receptenvideo’s van dit programma.
Let's burn those calories

Werk met Kay aan een strak lichaam

Bekijk onze andere programma's

#programsprograms49929 .section-title, #programsprograms49929 .section-subtitle, #programsprograms49929 .program-selector__button:not(.active){ color: #000000; }#programsprograms49929 .program-selector { background: rgba(0, 0, 0, 0.1); }