Stoppen met roken

De start van een gezonde levensstijl

58
workouts

60
recepten

25 min
workout

20
periodes

We gaan voor eens en altijd stoppen met die vieze sigaretten. Vaak gaat stoppen gepaard met het voornemen beter voor jezelf te gaan zorgen. Heel goed, want bewegen versterkt de motivatie om gestopt te blijven. Daarom bieden wij jou een programma dat het allemaal heeft. Bram Bakker is jouw motivatiecoach een neemt je aan de hand tijdens deze uitdagende periode, daarnaast volg je een trainingsschema op maat en ontvang je van ons gezonde recepten en een voedingsschema. Begin nu en verruil je slechte gewoonte voor een gezonde nieuwe.

Begin vandaag

58
workouts

60
recepten

25 min
workout

20
periodes

Jouw coaches

Bram Bakker

Bram Bakker

Bram Bakker is psychiater en heeft jarenlange ervaring in onder andere de verslavingszorg. Daarnaast is hij een fanatieke hardloper.
Remy Bonjasky

Remy Bonjasky

Als kickbokser is hij gewend om tot het uiterste te gaan. Normaal heeft hij een heel team achter zich in de ring maar nu staat hij in jouw hoek. Hij gaat je helpen, motiveren en pushen tot het uiterste.
Mark

Mark

Bij een wedstrijd heeft Mark een heel team achter zich staan. Nu staat hij achter jou! Hij gaat je helpen om jouw doelen te bereiken.
Danielle

Danielle

De enthousiaste en goedlachse eigenares van studio Back in Balans heeft een grote groep trouwe yogi’s om zich heen verzameld: als personal trainer en docente yoga en pilates helpt ze tieners en volwassenen fit te worden door lichaamsbeweging en gezonde voeding.

Stop vandaag met roken

met begeleiding van professionals

Bekijk onze andere programma's

#programsprograms51164 .section-title, #programsprograms51164 .section-subtitle, #programsprograms51164 .program-selector__button:not(.active){ color: #000000; }#programsprograms51164 .program-selector { background: rgba(0, 0, 0, 0.1); }