• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Fitchannel doodle ama-header

Afvallen met Afspraken

3 BMI punten afvallen in vijf maanden

4.5

Behaal jouw doelen met Fitchannel.com

Diverse trainingsprogramma’s met workouts van ± 25 minuten, een persoonlijk voedingsplan, lekkere en gezonde recepten (met kookvideo’s), een wekelijkse groepssessie met professionele begeleiding en een coach die bereikbaar is via WhatsApp. Benieuwd naar ons platform? Bekijk de video!

Alles voor een gezonde leefstijl

Alles voor een gezonde leefstijl
Feature 1
Feature 2
Feature 3
Feature 4
Feature 5
Feature 6
Feature 7
Feature 8
Feature 9
Feature 10
Feature 11
Feature 12

Hoe werkt Afvallen met Afspraken powered by Fitchannel.com?

Afvallen met Afspraken is een traject van Zilveren Kruis waarin je niet alleen gewicht verliest, maar ook op jouw streefgewicht blijft. Omdat Fitchannel.com een digitaal platform is, werkt het iets anders, maar het concept is hetzelfde: 3 BMI punten afvallen in 5 maanden (of onder een BMI van 25 komen). Hiervoor maak je een aantal afspraken:

  • Je beweegt 3x per week met een workout van Fitchannel.com (meer bewegen mag natuurlijk altijd)
  • Je bent aanwezig in een wekelijkse groepssessie, online, met een vaste groep en een ervaren coach
  • Je volgt een voedingsschema dat voor jou persoonlijk, in overleg, is opgesteld door een van onze diëtisten.
  • Je weegt 1x per week met de weegschaal die we naar jou opsturen.

Deze afspraken maak je niet zomaar. Kom jij deze afspraken na? Dan is het gehele programma gratis! Dit geldt alleen voor mensen die aanvullend verzekerd zijn bij Zilveren Kruis of werken voor een bedrijf met een collectiviteit van Zilveren Kruis. Als je wilt weten of je hieraan voldoet, neem dan eerst contact op.

Persoonlijk voedingsplan

Je start jouw traject met een intake met één van onze diëtistes. Tijdens deze intake ontwikkelen we samen met jou een persoonlijk voedingsplan, zodat afvallen leuk én lekker blijft. Dit plan is aangepast op jouw voorkeuren en is geen dieet. Door ongezonde gewoontes te vervangen door gezonde en makkelijke voedingskeuzes leer jij de rest van je leven gezond en lekker te eten. Of je nu vegetarisch eet, niet van broccoli houdt, of kookt voor een gezin met jonge kinderen, iedereen krijgt een persoonlijk, passend voedingsplan.

Bewegen met Mark, Remy of Kiaya

Naast een persoonlijk voedingsplan volg jij een workoutprogramma bij jou past. Je kunt kiezen uit boksen, dansen, krachttraining en nog veel meer. Onze lessen zijn vooraf opgenomen en kun je daarom gemakkelijk – op elk tijdstip van de dag – vanuit huis volgen. Elke workout duurt ongeveer 25 minuten en is daarom makkelijk in te passen in je dagelijkse routine.

We doen het samen

Iedere week kom je met jouw groep bij elkaar via een video call onder begeleiding van onze coaches. Je ontmoet daar andere deelnemers die hetzelfde doel hebben als jij. In de wekelijkse sessie gaan we met elkaar aan de slag met onderwerpen zoals beweging, voeding en mindset. Samen met elkaar werken jullie naar persoonlijke doelen, wisselen jullie tips uit en motiveren jullie elkaar het beste uit jezelf te halen. Buiten de groepssessies is er een WhatsApp-groep waarin jullie elkaar kunnen motiveren en inspireren.

Digitale weegschaal

Om je resultaten bij te houden krijg je van ons een digitale weegschaal toegestuurd. Elke week sta jij op de weegschaal om je voortgang te meten. De weegschaal koppel je aan jouw profiel, dus je hoeft de deur niet uit om jezelf te laten wegen.

Stok achter de deur

Door de financiële stok achter de deur, ben jij extra gemotiveerd om dit programma te volgen. Maar we kijken niet alleen naar de korte termijn. Ons doel is jou te helpen aan een gezondere leefstijl. Wij geloven niet in diëten, magische pillen en poedertjes, wij geloven in een permanente verandering waardoor jij je leven lang gezond verder gaat.

Onbeperkt toegang tot alle workouts en meer!

Naast alle persoonlijke begeleiding, krijg je onbeperkt toegang tot alle voordelen van Fitchannel.com. Allerlei soorten trainingsprogramma’s met workouts van ongeveer 25 minuten, lekkere recepten, kookvideo’s, digitale begeleiding en een coach die bereikbaar is via WhatsApp.

Bekende trainers als Mark Tuitert, Carlos Lens en Remy Bonjasky en onze in-house professionals gaan jou helpen om je doel te behalen. Doe je mee?

Bekijk het inspirerende verhaal van Denise

Denise viel 27 kilo af met de workouts van Fitchannel.com

Het Fitchannel verhaal van Denise

Veel gestelde vragen

Ik heb hiervoor nooit aan sport gedaan, is Fitchannel.com dan wel geschikt?

Zeker! Onze workouts kun je instellen op je eigen niveau en uitvoeren op je eigen tempo. Daarnaast kan onze WhatsApp coach jou helpen oefeningen aan te passen. Zo voorkom je blessures en wordt sporten binnen no time leuk!

Wat heb ik nodig voor het programma?

  • Ruimte om te bewegen. Ongeveer 1,5 bij 1,5 meter.
  • Kies je voor een programma met oefeningen op de grond, dan is een fitnessmatje aan te raden.
  • Een flesje water of een groot glas, zodat je tussen de oefeningen door wat kunt drinken.
  • Voor de programma's heb je geen gewichten of andere materialen nodig. Je traint met je eigen lichaamsgewicht. De enige uitzondering is Spieropbouw met Radmilo, hier worden enkele gewichten gebruikt.

Daarnaast is het voor deelname aan het programma noodzakelijk dat je aanvullend verzekerd bent via Zilveren Kruis of jouw bedrijf een collectieve zorgverzekering afneemt bij Zilveren Kruis, en voldoet aan enkele medische eisen. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van het Zilveren Kruis. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt thuis sporten?

Je kunt de workouts gemakkelijk volgen via je tablet, laptop, telefoon, of op de televisie met een Apple TV of Chromecast. Je kiest een programma dat jij leuk vindt en bij jouw niveau past. Rol je matje uit, start je workout en sport 25 minuten lang op je eigen tempo. Onze trainers leggen precies uit wat jij moet doen en doen het voor. Wil je een ander programma proberen of bijvoorbeeld twee programma's combineren? Dat kan! Alle trainingen zijn onbeperkt te volgen met jouw abonnement.

Hoe voorkom ik blessures?

De programma's van Fitchannel.com zijn allereerst voorzien van een niveau. Heb je weinig ervaring met bewegen? Kies dan voor een laag niveau. De trainingen bouwen rustig op, zodat jouw lichaam gewend raakt aan de oefeningen en de nodige spieren versterkt. Daarnaast leggen onze trainers elke oefening stap voor stap uit. Zo zorgen wij ervoor dat jij oefeningen doet die jouw lichaam aankunt.

Krijg je toch last bij het uitvoeren van bepaalde oefeningen (door bijvoorbeeld een oude blessure of gevoelige gewrichten)? Neem dan contact op met onze WhatsApp-coach en dan bedenken wij samen met jou een alternatieve oefening.

Kijk voor meer vragen op de FAQ pagina of neem contact met ons op.

spring doodle

Bereik je doel vanuit huis

Sport mee met verschillende programma's voor elk niveau

Bekijk alle programma's