Afvallen doe je zelf,

maar niet alleen!

Thuis workouts van ±25 minuten

Wekelijkse begeleiding van diëtistes en personal coaches

Digitale groeps-coaching sessies & leuke challenges

Digitale zelfmeting vanuit huis met een digitale weegschaal

Behaal jouw doel met Fitchannel.com

Allerlei soorten trainingsprogramma’s met workouts van ongeveer 25 minuten, een persoonlijk voedingsplan, 1000en recepten, kookvideo’s, digitale en persoonlijke begeleiding en coach die bereikbaar is via WhatsApp. Benieuwd naar ons platform? Bekijk de video!

Hoe werkt Afvallen met Afspraken met Fitchannel.com?

Ons team staat te popelen om je te begeleiden bij het behalen van jouw doel. Lees hieronder hoe we te werk gaan.

Persoonlijk voedingsplan & sporten op elk moment van de dag

Je start jouw traject met een intake met één van onze diëtistes. Tijdens deze intake ontwikkelen we samen met jou een persoonlijk voedingsplan, zodat afvallen leuk én lekker blijft. Daarnaast krijg je van ons een workout-programma dat bij jouw doel past. Onze lessen zijn vooraf opgenomen en kun je daarom gemakkelijk – op elk tijdstip van de dag – vanuit huis volgen. Elke workout duurt ongeveer 25 minuten.

We doen het samen

Iedere week kom je met jou groepje bij elkaar via een video call onder begeleiding van onze coaches en diëtistes. Je ontmoet daar andere deelnemers die allen hetzelfde doel hebben zoals jij. In de wekelijkse call gaan we met elkaar aan de slag met onderwerpen zoals sporten, voeding en motivatie. We werken met elkaar om je doel te bereiken en je zult merken dat je erg veel steun en inspiratie krijgt uit de gesprekken met de andere deelnemers. Buiten de groepssessies is er ook een WhatsApp-groep waarin we elkaar motiveren en inspireren.

Digitale weegschaal

Om je resultaten bij te houden krijg je van ons een digitale weegschaal toegestuurd die gekoppeld is aan Fitchannel.com. Je hoeft dus de deur niet uit om jezelf te laten wegen.

Onbeperkt toegang tot alle workouts en meer!

Naast alle persoonlijke begeleiding, krijg je onbeperkt toegang tot alle voordelen van Fitchannel.com. Allerlei soorten trainingsprogramma’s met workouts van ongeveer 25 minuten, 1000en recepten, kookvideo’s, digitale begeleiding en een coach die bereikbaar is via WhatsApp.

Bekende trainers als Mark Tuitert, Carlos Lens en Remy Bonjasky en onze in-house professionals gaan jou helpen om je doel te behalen. Doe je mee?

Bekijk het inspirerende verhaal van Denise

Denise viel 27 kilo af met de workouts van Fitchannel.com

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig voor het programma?

Zorg dat je genoeg ruimte hebt om te kunnen bewegen en op de grond te kunnen liggen. Ongeveer 1,5 meter x 1,5 meter is voldoende. Sport niet op een harde ondergrond, het gebruik van een fitnessmatje is hiervoor gewenst. Tijdens dit traject sport je met je eigen lichaamsgewicht en heb je dus geen gewichten nodig.

Ik heb hiervoor nooit aan sport gedaan, is Fitchannel.com dan wel geschikt?

Zeker! Al onze workouts kun je instellen op je eigen niveau en uitvoeren op je eigen tempo.

Hoe werkt thuis sporten?

Onze workouts kun je gemakkelijk volgen via je tablet, laptop, telefoon, of op de televisie met een Apple TV of Chromecast. Rol je matje uit, start je workout en sport 25 minuten lang op je eigen tempo.

Hoe voorkom ik blessures?

Omdat je met je eigen lichaamsgewicht traint, is de kans op het krijgen van een blessure minimaal. Ook leggen onze trainers elke oefening stap voor stap uit. Krijg je toch last bij het uitvoeren van bepaalde oefeningen (door bijvoorbeeld een oude blessure of gevoelige gewrichten)? Neem dan contact op met onze WhatsApp-coach en dan bedenken wij samen met jou een alternatieve oefening.

Al onze programma's

#programsprograms89419 .section-title, #programsprograms89419 .section-subtitle, #programsprograms89419 .program-selector__button:not(.active){ color: #000000; } #programsprograms89419 .program-selector { background: rgba(0, 0, 0, 0.1); }