• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Gezond snacken met healthy snack box
Voeding

Gezond snacken met healthy snack box

Ben jij net als veel van onze leden op zoek naar gezondere tussendoortjes? Dan hebben wij leuk nieuws voor je, als Fitchannel.com gebruiker krijg je nu 5 euro korting op de Sportbox van De Healthy Snackbox.

IMG 1813
Yaela van Fitchannel.com
23 maart 2019

Gezond snacken

De Healthy Snackbox heeft een box ontwikkeld speciaal voor sporters met snacks die geschikt zijn voor, tijdens en na je training. In de omschrijving zie je precies wanneer je deze snack het best kan eten. Ideaal als je eens wat nieuwe tussendoortjes wil proberen of op zoek bent naar snacks die je prestatie zouden kunnen verbeteren.

Ga naar www.healthysnackbox.nl en bestel de Sportbox, vul voor je afrekent de code 'Fitchannel' in. Je ontvangt nu 5 euro korting. Binnen enkele werkdagen ontvang je de Sportbox door de brievenbus en kan je beginnen met snacken.

De Healthy Snackbox heeft de hele wereld afgespeurd naar een gezondere keuze voor chips, koeken, repen, chocola en zelfs snoepjes. De Healthy Snackbox is gevuld met gezondere tussendoortjes die geen tot weinig toegevoegde suikers bevatten, laag zijn in verzadigde vetten en hoog in eiwitten en vezels. De snacks zijn uitgekozen door experts uit de sport- en voedingswereld. Er zijn verschillende boxen verkrijgbaar. Naast de Sportbox is er ook nog een box voor het hele gezin of een speciaal voor onderweg bijvoorbeeld.

*Deze actie loopt tot 1 april 2019

Deel dit artikel