• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
De persoonlijke ervaring van... Kasia Vermaire
Leefstijl

De persoonlijke ervaring van... Kasia Vermaire

Duizenden thuissporters gingen je voor. Zij kozen voor Fitchannel.com omdat ze bijvoorbeeld geen tijd hadden voor de sportschool of omdat ze liever in hun eigen omgeving sporten. Gebruikster Kasia Vermaire startte met Fitchannel.com omdat ze moest revalideren van de Ziekte van Lyme. “Toen ik na een jarenlang traject weer leerde lopen, realiseerde ik me hoeveel spieren daarvoor nodig zijn. Gelukkig merkte ik ook hoe snel ik spierkracht kon terugwinnen dankzij de trainingen van Mark Tuitert.”

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
22 januari 2018

Kracht opbouwen na langdurige ziekte

Kasia Vermaire: “Met veel plezier train ik nu drie maanden met Mark Tuitert via Fitchannel.com. Aangezien ik een lang traject achter de rug heb met de Ziekte van Lyme, kon ik eindelijk weer aan mijn spieren en conditie gaan werken.

Als sportfanaat was het voor mij een schrik om te ervaren hoe snel je spiermassa door langdurige ziekte afbreekt. Ik had tijdens mijn ziekte veel plat gelegen. Toen ik na een aantal jaar weer geleidelijk op mijn benen leerde staan, realiseerde ik me pas hoeveel spieren er nodig zijn om dit te doen.

Gelukkig merk je ook snel dat je je spierkracht kan terugwinnen door specifieke trainingen, gezonde voeding, voldoende rust en doorzettingsvermogen - jawel, dit zijn de ‘top secret adviezen’ van Mark die ik bij dezen verklap. Stel je eens voor wat een feest het voor me was om deze codes te kraken!”

Leuke trainingen voor ieder niveau

“De trainingen zijn super. Ze sluiten aan op ieder niveau en zijn dus ook geschikt voor mensen die moeten revalideren. Een klein half uurtje, drie keer per week thuis sporten, met vol enthousiasme en professionele begeleiding van energiebubbel Mark Tuitert. Iedere dag start goed op deze manier.

Je kunt zelf je tempo bepalen; soms een tandje erbij, soms ook eraf. Er zit een logische opbouw in de workouts en er is veel aandacht voor een correcte uitvoering. En toch geen lange monologen, integendeel; je leert en sport tegelijk. Check ook zeker de recepten en kookvideo’s, daar krijg je gewoon zin van om gezond te eten. (en het is vermakelijk om te zien hoe Mark zijn Avocado’s vermoordt ;-)"”

Alles is mogelijk: van yoga tot circuittraining

“Het leuke is dat je kunt afwisselen. Persoonlijk doe ik ook yoga en pilates oefeningen op de dagen dat ik niet met Fitchannel.com train en wandel ik dagelijks. Je leert ook om je eigen schema’s voor circuit trainingen te ontwerpen. Dat is het mooie: je hebt niets nodig. Alleen een matje, sportschoenen en jezelf. Ideaal!”

Bouw in korte tijd kracht en conditie op

“Er zijn zoveel leuke sportapps tegenwoordig, maar wat ik fijn vind bij Fitchannel.com is dat je begeleid wordt door pro’s en dat het programma technisch klopt. Bovendien hoef je zelf niet te bedenken welke workout je wilt doen, je volgt simpelweg het schema. Voor je het weet zit je op een conditieniveau wat je niet had gedacht te halen toen je startte.

Ik stond ervan versteld dat ik na drie maanden trainen ineens de yoga hoofdstand zonder problemen kon doen! Puur door de oefeningen van Mark, die je core versterken, waren al mijn rugspieren terug.

Voor alle strijders met een ziekte of terugslag

“Kortom: ik raad het je zeker aan om te sporten met Fitchannel.com. Voor alle strijders met een (chronische) ziekte of terugslag als het gaat om gezondheid: geef niet op! Echt, het komt goed. Neem kleine stapjes, luister naar je lichaam. Met rust, regelmaat en ritme kom je op een dag verder dan je denkt. Ik weet hoe eenzaam die strijd kan zijn. Een beetje hulp van welke kant dan ook, kan je situatie in ieder geval iets dragelijker maken. Check Mark zijn trainingen, aan positieve energie geen gebrek.

En voor de gezonde mens: schop onder die kont en gewoon aan de slag! Koester dat lijf, werk aan jezelf want zoals een bekende quote luidt ‘Health is not everything, but without it, everything is nothing’.”

Deel dit artikel