Sport beter

op 1,5 meter!

Schoon

Altijd open

Voor elk doel

Op jouw niveau

Ontdek Fitchannel.com, de online sportschool

Door regelmatig te bewegen verstevig je jouw immuunsysteem. Maar nu alle sportscholen t/m 1 september gesloten zijn om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, moeten velen van ons op zoek naar een alternatief. Sport daarom lekker thuis! Bij Fitchannel.com krijg je toegang tot honderden workouts en recepten, je eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van je resultaten, digitale begeleiding – o.a. via WhatsApp! – én support van een actieve community.

Dit zeggen onze leden

Duizenden sporters gingen je voor

Voor elk doel een programma

Meer dan 800 workouts van ±25 minuten

#programsprograms50200 .section-title, #programsprograms50200 .section-subtitle, #programsprograms50200 .program-selector__button:not(.active){ color: #000000; } #programsprograms50200 .program-selector { background: rgba(0, 0, 0, 0.1); }

Maak kennis met onze WhatsApp coach

Speciaal voor leden bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00

Alles voor een gezonde leefstijl op één plek

Workouts

800+ verschillende workout video’s

Ga samen met een professionele trainer aan de slag en volg een workout die jij leuk vindt. Met een grote variatie in workouts zit er altijd een training tussen die bij je past en waarmee je jouw doel bereikt.

Lees meer

Iconfinder Healthy Eating 1729004

Gezonde en lekkere recepten

Fitchannel heeft honderden gezonde, lekkere en simpel te bereiden recepten voor je samengesteld. Ieder recept sluit aan op een trainingsprogramma en ondersteunt jouw sportdoel.

Lees meer

Myfitchannel

Digitale begeleiding

Onze trainers zijn expert op het gebied van motiveren en het bereiken van een sportdoel. Doordat de trainingen naadloos aansluiten op jouw levensstijl, behaal je het beste resultaat.

Lees meer

#featuresfeatures50203 .image{ max-width: px; }

Begin vandaag met Fitchannel

Onbeperkt toegang tot honderden workouts en duizenden recepten