• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Samen naar blijvend gezond gewicht met Fitchannel Pro
Leefstijl

Samen naar blijvend gezond gewicht met Fitchannel Pro

Na uitgebreide ontwikkeling komt Fitchannel met een nieuw programma: Fitchannel Pro. Met regelmatige beweging, gezonde voeding en intensieve begeleiding van een coach ga jij jouw afvaldoelen halen. Geen crashdiëten, afslankpillen en hongerlijden, maar afvallen op een gezonde en haalbare manier. 70% van de deelnemers verloor binnen 5 maanden 3 BMI punten. Hoe dat is gelukt, lees je hier.

DSC 1432
Cerianne van Fitchannel.com
07 september 2021

Samen met de groep

Alleen afvallen is niet alleen demotiverend en ongezellig, het is ook een stuk lastiger vol te houden. Daarom volg je Fitchannel Pro met een groep gelijkgestemden die samen aan dezelfde doelen willen werken. Jullie delen ervaringen, geven elkaar tips en steunen elkaar in tijden van uitdagingen. Loop je ergens tegen aan, heb je geen zin in je workout of weet je echt niet meer wat je moet eten? Een berichtje in de WhatsAppgroep en 14 mensen staan voor je klaar.

Professionele begeleiding

Elke groep wordt begeleid door een professionele coach, die de groep leidt in twaalf Zoomsessies. De sessies zijn opgezet volgens de richtlijnen van S.P.E.L. en gestructureerd zodat de deelnemers rustig worden afgebouwd. Op deze manier wordt iedereen begeleid om zelfstandig en gezond verder te gaan. Zo bereik je niet alleen je streefgewicht, maar leer je ook hoe je deze kunt vasthouden en niet te gaan jojo’en met je gewicht.

Regelmatig bewegen

Als je een nieuwe, gezonde leefstijl wilt opbouwen, is regelmaat heel belangrijk. Daarom focussen we vanaf het begin af aan op het creëren van gezonde gewoontes. Zo is de beweegroutine gemakkelijker vol te houden en kijk je niet meer op tegen elke workout. Sporten wordt leuk en gaat je energie geven.

Persoonlijk voedingsplan

Beweging is belangrijk, maar als je wilt afvallen is voeding nog veel belangrijker. Daarom start iedereen het programma met een persoonlijk gesprek met een diëtist en een gepersonaliseerd voedingsplan. Eet je liever geen vlees, kook je voor een gezin met kleine kinderen, houd je niet van broccoli? Geen probleem. Samen maken we een voedingsschema dat bij jou past, zodat afvallen leuk en lekker blijft.

Meer informatie? Laat hier je mailadres achter.

Deel dit artikel