Vrouw in bikini

Creëer je ultieme summer body

Begin nu met werken aan je summer body. Fitchannel begeleidt je met effectieve workouts en voedingsschema’s naar het beste resultaat. Probeer het nu!

Waar en wanneer jij wil

Honderden workouts

Duizenden recepten

Vanaf 2,49 per week

Begin vandaag Ontdek Fitchannel

Creëer je ultieme summer body met Fitchannel

Welke tijd van het jaar het ook is: nu is hét moment om aan je summer body te gaan werken. Summer body challenges die je lichaam in een maand moeten klaarstomen voor de zomer leveren vaak best leuke resultaten op, maar over het algemeen geldt dat hoe eerder je begint, hoe beter het resultaat is. Echte shortcuts naar een strak lichaam bestaan namelijk niet, dus je moet er wel hard voor werken. Fitchannel helpt je met effectieve workouts en zorgvuldig samengestelde voedingsschema’s aan de ultieme summer body.

Wat is een summer body?

Een summer body, letterlijk zomerlichaam, wordt meestal gedefinieerd als een strak en fit lichaam dat je ‘s zomers met trots kunt showen op het strand. Bij mannen wordt een summer body vaak geassocieerd met een six pack en geprononceerde spieren, terwijl men bij een summer body voor vrouwen denkt aan een slank lichaam en een strakke buik. Deze schoonheidsidealen, die je overal in de media ziet, zijn misschien niet voor iedereen haalbaar, maar wij kunnen je zeker helpen om een lichaam te krijgen waarmee jij je op je gemak voelt in een bikini of zwembroek.

Sun umbrella

#blockWithIconblockWithIcon42709 .image{ max-width: 200px; }

Workout voor een summer body

Als je er fit en afgetraind uit wilt zien, is sporten een must. Je kunt overtollig vet verbranden met langdurige cardio-workouts, of proberen je spieren beter zichtbaar te maken met zware krachttraining. Korte, intensieve workouts waarbij je in één keer je hele lichaam traint, zijn volgens ons echter nog effectiever. Daarom kun je bij ons circuittrainingen en HIIT-workouts van 25 minuten volgen waarmee je een berg calorieën verbrandt én je spieren versterkt. Hierdoor verlies je vetmassa en bouw je spiermassa op. Omdat deze vorm van training ook nog eens je stofwisseling versnelt, verbrandt je ook in rust meer calorieën. Als je aan spiermassa wint, zal het effect van trainen nog sterker zijn: spieren gebruiken namelijk meer energie dan vet! Benieuwd geworden? Dan hebben onze trainers Carlos Lens en Mark Tuitert meerdere effectieve summer body workouts voor je klaar staan.

Vergeet je voeding niet!

Als je een summer body wilt, moet je zeker niet vergeten aandacht te besteden aan je voedingspatroon. Als je meer gaat sporten, maar niet let op wat je eet en drinkt, zal je namelijk weinig tot geen resultaat zien. Om af te vallen en spieren op te bouwen, is het zaak om meer eiwitten te eten, en te minderen met koolhydraten en suikers. Daarnaast moet je opletten dat je minder energie binnenkrijgt dan je verbrandt. Dit zorgt ervoor dat je lichaam reserves gaat verbruiken en vetmassa verliest. Je calorietekort mag echter ook weer niet te groot zijn, omdat je lichaam dan op de ‘spaarstand’ gaat en je je slap en lusteloos gaat voelen. Omdat het lastig is om zelf uit te zoeken wat je wel en niet mag eten en in welke hoeveelheden, helpen wij je met kant en klare voedingsschema’s en een groot aantal inspirerende recepten. Door deze uitgebalanceerde combinatie van voeding en sport creëer jij gedurende het jaar de summer body waar je altijd van gedroomd hebt!

Get your summerbody!

Onbeperkt toegang tot honderden workouts en duizenden recepten.

Summerbody met de programma's van Fitchannel!

Wat is Fitchannel?

Fitchannel is een online platform waarbij binnen je persoonlijk omgeving honderden workouts en recepten voor je klaarstaan. Je hebt een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van je resultaten, digitale begeleiding én support van een actieve community!

Waarom Fitchannel?

  • Keuze uit meer dan 800 workout video's
  • Video's op basis van jouw persoonlijk doel
  • Gezonde recepten
  • Persoonlijke benadering voor ieder type lichaam
  • Professionele trainers en voedingsdeskundigen
  • Sportresultaten bijhouden
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!