• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Samen fit naar 2019!
Algemeen

Samen fit naar 2019!

5 December! Dat betekent, de aftrap van de feestdagen. Waar denk je aan bij Sinterklaas, kerst, oud en nieuw? Waarschijnlijk aan gezelligheid en lekker eten, maar gezelligheid gaat ook heel goed samen met sporten! Daarom staat December bij ons in het teken van Samen Fit. Dus wil jij ook gezond en fit op weg naar 2019? Doe dan met ons mee!

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
05 december 2018

Alleen sporten is wellicht makkelijker in te plannen en wat sneller, toch moet je de voordelen van samen sporten niet onderschatten. Juist in deze periode van het jaar is het soms lastig om motivatie te vinden, een sport buddy kan je hierbij ontzettend goed helpen. Mensen die samen sporten blijven namelijk vaak langer gemotiveerd dan ‘alleen sporters’. Het is natuurlijk erg verleidelijk om met dit weer onder een dekentje op de bank te kruipen terwijl je eigenlijk zou gaan sporten, die afspraak met je sportmaatje kun je echter niet op het laatste moment afzeggen. Zo doe je dus een workout die je alleen waarschijnlijk niet meer gedaan had èn heb je ook nog eens een gezellig moment met een vriend(in). Een win-winsituatie dus!

Deze maand dus geen wekelijkse challenges, maar wel dit speciale thema. Op ons blog kun je de komende weken allerlei artikelen verwachten over Samen Fit. De leukste activiteiten die je samen met je vriend(in) kunt doen tijdens de koude winterdagen bijvoorbeeld of hoe je kunt genieten van een gezondere kerstbrunch of gourmet. Daarnaast geven we je ook nog tips voor quality time met je loved ones, zodat je je tijd echt aan elkaar besteedt i.p.v. aan bijvoorbeeld aan een film.

We beginnen echter met de eerste video met een aantal oefeningen die je samen met een vriend of vriendin kunt uitvoeren. Super effectief, en ook nog fun! Dus bel je sportiefste vriend(in) op en ga aan de slag met de eerste video.

Succes en veel plezier!

Deel dit artikel