• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Ontdek de voordelen van samen sporten met Fitchannel tijdens de feestdagen
Beweging

Ontdek de voordelen van samen sporten met Fitchannel tijdens de feestdagen

De decembermaand is aangebroken. Dit betekent voor de meeste mensen een maand vol feestelijkheden. Gezellige etentje, binnen zijn en vrienden en familie om je heen. Ook betekent dit dat bewegen vaak op de achtergrond verdwijnt. Maar, dat hoeft natuurlijk helemaal niet! Lees hieronder de 3 voordelen van samen sporten.

312324 10152525813110094 644073263 n
Eva Voedingscoach en trainer
13 december 2023

Juist nu we meer binnen zitten en veel samen zijn is sporten met Fitchannel een goed idee. Start de dag met een lekkere workout voor je met elkaar aan een uitgebreid ontbijt gaat zitten! Niet bij elkaar in huis? Sport samen op afstand. Start tegelijk een training, zet je telefoon op speaker en versla samen de trainer!

Om jou nog even dat duwtje in de rug te geven hebben wij 3 voordelen van samen sporten tijdens de feestdagen op een rijtje gezet. Geen excuus meer, gewoon lekker doen!

1. Motiveer elkaar

Samen sporten is samen zweten. Hoe fijn is het dat je een buddy hebt die jou kan motiveren en jij iemand ook kan motiveren. Samen bereik je meer. Je slaat minder snel een training over, je werkt net iets harder en je kan samen de succes vieren!

2. Met een goed gevoel aan tafel

Tijdens de feestdagen staat er van allerlei lekkere dingen op tafel. We eten vaak net iets meer dan normaal, en daar komt al snel een schuldgevoel bij kijken. Laat het schuldgevoel achter je door te blijven sporten tijdens de feestdagen. Een korte training is al genoeg om lekkerder in je vel te zitten en met een goed gevoel aan tafel te schuiven.

3. Verandering van spijs doet eten

Dat bedoelen we in dit geval niet letterlijk. Maar omdat de feestdagen vrijwel altijd in het teken staan van eten, is het wel eens leuk om er een andere activiteit door heen te gooien. Kletsen aan tafel kan altijd, de spelletjes kunnen later gespeeld worden en diezelfde film die we elk jaar kijken die komt volgend jaar ook echt wel weer terug. Maak er een feest van! Zet na het tafelen bijvoorbeeld Fiësta Fit op en gooi samen de heupen los!

Heb jij al een sportmaatje in gedachten? Geef jouw toekomstige sportmaatje 50% korting op de eerste 3 maanden en ga samen een fitte feestmaand tegemoet.

Deel dit artikel