• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Vergeet nooit meer een workout met 'Mijn Weekplanner'
Leefstijl

Vergeet nooit meer een workout met 'Mijn Weekplanner'

Vliegt jouw week ook zo snel voorbij? En dan vooral de tijd om te sporten? Met ‘Mijn Weekplanner’ creëer je rust in je week en ontvang je van ons een herinnering op het moment dat je wil gaan sporten. Winning!

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
11 oktober 2022

Pizza-night of voedzame creatie uit eigen keuken?

Je neemt je voor om 3 keer in de week te sporten, maar toch komt het er niet van. Je wil gezonder eten, maar besluit weer die snelle kant-en-klare pasta te maken. Of je bestelt een pizza omdat je te moe bent om boodschappen te doen. Herkenbaar? Probeer dan eens stil te staan bij wat je de komende week wilt bereiken, wat zijn je doelen, hoe ga je deze behalen en misschien nog wel het belangrijkste: wat is hiervoor nodig? Het is bewezen dat je je beter aan een planning houdt als je deze van tevoren duidelijk in kaart brengt en opschrijft.

Zeker als het gaat om workouts hebben we er vaak een handje van om uit te stellen. En van uitstel komt afstel. Daarom werkt het supergoed om jouw workout van tevoren in te plannen.
Met de Fitchannel weekplanner vul jij gemakkelijk in wanneer je wilt sporten. En 30 minuten van tevoren krijg je een SMS-herinnering en/of een melding van je agenda. Handig!

Hoe werkt de weekplanner?

  • In jouw overzicht vind je de weekplanner. Klik op 'Plan je workouts in voor deze week'
  • Kies hoe vaak jij wilt trainen
  • Kies op welke dag en welke tijd je wilt sporten. Eventueel kun je ook aangeven welk programma je gaat doen. Je kunt dit natuurlijk altijd wijzigen
  • Klik op 'Opslaan' en kies hoe jij herinnert wil worden
  • Houd je voortgang bij in het overzicht
Plan je workouts in en behaal badges

Plannen is de eerste stap naar succes

Het plannen van je workouts was nog nooit zo makkelijk. En wij zorgen er ook voor dat je ze niet meer vergeet. Tip van ons: plan je workouts in op maandag. Zo kun je de gehele week vooruit plannen en is de eerste goede toon voor de nieuwe week al gezet.

Plan nu je workouts in

Liever een fysieke planner die je op je koelkast kan hangen? Die download je hier.

Deel dit artikel