Vergeet nooit meer een workout met Mijn Weekplanner
Leefstijl

Vergeet nooit meer een workout met Mijn Weekplanner

Vliegt jouw week ook zo snel voorbij? En dan vooral de tijd om te sporten? Met ‘Mijn Weekplanner’ creëer je rust in je week en ontvang je van ons een herinnering op het moment dat je wil gaan sporten. No more excuses.

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
27 juli 2021

Pizza-night of voedzame creatie uit eigen keuken?

Je neemt je voor om 3 keer in de week te sporten, maar toch komt het er niet van. Je wil gezonder eten, maar besluit weer die snelle romige pasta te maken. Of je bestelt een pizza omdat je te moe bent om boodschappen te doen. Herkenbaar? Probeer dan eens stil te staan bij wat je de komende week wilt bereiken, wat zijn je doelen, hoe ga je deze behalen en misschien nog wel het belangrijkste:: wat is hiervoor nodig? Het is bewezen dat je je beter aan een planning houdt, als je deze van tevoren duidelijk in kaart brengt en opschrijft.

Zeker als het gaat om workouts hebben we er vaak een handje van om uit te stellen. En van uitstel komt afstel. Daarom werkt het supergoed om jouw workout van tevoren in te plannen. Met de Fitchannel weekplanner vul jij gemakkelijk in wanneer je wilt sporten. Van tevoren krijg je een SMS-herinnering of een melding van je agenda. Nope, je komt er niet meer onderuit. Mark, Remy en Kiaya staan al op je te wachten. Hup, leg je matje klaar, trek je schoenen aan en let’s go!

Hoe werkt de weekplanner?

  • In jouw overzicht vind je de weekplanner. Klik op “Maak nu je weekplanning” om jouw planning te maken.
  • Kies hoe vaak jij wilt trainen deze week.
  • Kies op welke dag en welke tijd je wilt sporten. Eventueel kun je ook aangeven welk programma je gaat doen. Je kunt dit natuurlijk altijd wijzigen.
  • Klik op Opslaan. De bolletjes op de kalender geven aan op welke dagen jij gaat sporten.
Voorbeeld weekplanner

Voorbeeld weekplanner

Wil je ook een herinnering ontvangen?

  • Klik op “Stel een herinnering in”.
  • Kies voor een agenda herinnering of een SMS of allebei.
  • Volg de stappen om jouw herinnering in te stellen en niets houdt jou nog tegen om daadwerkelijk te gaan bewegen!

Het plannen van je workouts was nog nooit zo makkelijk. En wij zorgen er ook voor dat je ze niet meer vergeet. Tip van ons: plan je workouts in op maandag. Zo kun je de gehele week vooruit plannen en is de eerste goede toon voor de nieuwe week al gezet.

Plan nu je workouts in

Herinnering weekplanner

Herinnering weekplanner

Deel dit artikel