New year, new me Challenge: Week 4 !

Beweging 22 februari 2019

3 MIN COVER jpg 1550861686 j0ix CA20 Yi4 Ag13gs OM Kf0 Tons Bon S5rp3u NQ1kt Blog

We zagen in de Facebook groep wat feedback binnen komen over dat de challenge van vorige week niet voor iedereen uitdagend genoeg was.

Your wish is our command! Deze week staat er dus een pittige challenge op het menu waar je elke dag van de week zoet mee bent :)

We proberen de challenges altijd zo uitdagend mogelijk te maken en voor iedereen toegankelijk. Mocht jij toch moeite hebben met een bepaalde oefening, of juist wat extra uitdaging kunnen gebruiken. Stuur ons dan gerust een berichtje, (via FB of email op info@fitchannel.com) we denken graag met je mee!

Zoals eerder gezegd is de challenge van deze week een pittige. We hebben daarom de basis gelijk gehouden. Kwa voeding hou je dus de 80/20 regel aan en kwa beweging kies je voor minimaal 3 sportmomenten van 30 minuten. De 3 minuten uit de 3 minuten challenge komen daar extra bij. Vind jij 3 minuten nou echt te zwaar, maak er dan gerust 2 minuten van, of welke tijd dan ook bij jou past. Het is de bedoeling dat je de tijd net niet in 1 keer vol kan maken of beter nog een aantal keer moet stoppen. Op die manier daag je jezelf namelijk enorm uit en zul je steeds sterker worden. Ook al stop je elke 30 seconde en ben je uit eindelijk 6 minuten bezig, top! Dan ben jij 6 minuten lang aan het werken aan de beste versie van jezelf!

Zet me op en laat elkaar in de Facebook Groep weten binnen hoeveel keer jij de 3 minuten rond maakt!

Download week 4

IMG 1813

Yaela van Fitchannel.com