• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Make a move, MOVE-MBER!
Beweging

Make a move, MOVE-MBER!

Move-mber zetten wij in het teken van beweging. Of je nu een extra wandeling met je hond maakt, een ontspanne yogasessie volgt of je hele lichaam traint met een actieve bokstraining met Remy. Doe mee aan deze uitdaging en maak kans op een mooie sporttas vol goodies.

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
27 oktober 2023

Waarom Move-mber?

We weten allemaal dat beweging belangrijk is en ons fit houdt. Toch is het vaak moeilijk om de motivatie te vinden om te beginnen en het vol te houden. Stel doelen voor jezelf! Hoe vaak wil je sporten en wat wil je bereiken met sporten?

Om je te helpen hebben we de Move-mber bingokaart geïntroduceerd. Probeer verschillende programma's, train verschillende spiergroepen en ontdek wat bij jou past, allemaal vanuit huis. Het belangrijkste is om in beweging te komen en anderen te motiveren om mee te doen.

Wat kun je verwachten?

De bingokaart bestaat uit vier weken, elk verdeeld in vier spiergroepen. Elke week behandelen we via Instagram en Facebook een spiergroep en bieden we bijpassende programma's aan.

Sport actief en voltooi de bingokaart.

Deel je sportmoment met ons en maak kans op een Fitchannel tas met handige sportattributen om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Ben je klaar om te werken aan een fittere versie van jezelf en durf je deze uitdaging aan te gaan? Download nu de bingokaart en kom in beweging.
MOVE MBER Bingokaart

Heel veel succes en beweeg plezier!

Deel dit artikel