• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Fitchannel.com x Westwing
Algemeen

Fitchannel.com x Westwing

Meer sporten, afvallen en gezonder eten. Ze staan bij veel Nederlanders weer op het lijstje met goede voornemens voor 2019. Bij sporten denken we vooral aan de sportschool, maar wat is er nou fijner dan thuis trainen? Je bent niet meer afhankelijk van het weer, je hebt geen last van pottenkijkers en de douche is ook nog eens binnen handbereik! Met de workouts van Fitchannel.com en de accessoires van Westwing tover jij je huiskamer om tot de perfecte sportruimte!

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
07 januari 2019

Je hoeft absoluut niet in een villa te wonen om te kunnen sporten in je woonkamer. Ga eens languit op de grond liggen en spreid je armen en benen helemaal uit. Raak je niks? Dan heb je zeker genoeg ruimte! Schuif eventueel nog wat dingen opzij zodat je nergens tegenaan kunt stoten.

Om je workouts intensiever of creatiever te maken, kun je verschillende accessoires gebruiken. Je denkt hierbij waarschijnlijk gelijk aan ingewikkelde apparaten, maar je meubels zijn ook gewoon geschikt als trainingsmateriaal.

Je kunt bijvoorbeeld een deurstopper gebruiken waardoor je squats wat zwaarder worden, of gebruik een poef voor een push up met een twist.

Fitchannel.com en Westwing hebben de handen ineen geslagen om te laten zien hoe makkelijk het is om van jouw huiskamer een home gym te maken! Deze accessoires van Westwing maken je interieur een stuk leuker, en je kunt ze ook nog eens als als sportattribuut gebruiken. Een win-win situatie dus!

Carlos Lens laat Odette Simons, creative director Westwing zien hoe je met de verschillende accessoires thuis oefeningen kunt doen. Bekijk de video hier.

Als member van Westwing krijg jij nu 4 maanden gratis Fitchannel.com in combinatie met een jaarabonnement! Hoe deze actie precies werkt? Klik hier voor meer informatie!

Deel dit artikel