• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Fitchannel vernieuwt
Leefstijl

Fitchannel vernieuwt

Met trots presenteren wij onze nieuwe look! Achter de schermen zijn we altijd druk bezig om jullie feedback te verwerken, zodat jouw Fitchannel ervaring zo goed mogelijk aansluit op jouw wensen. De afgelopen tijd heeft ons team er alles aan gedaan om Fitchannel een nieuw en fris jasje te geven. Dit betekent dat vanaf 1 november Fitchannel er wat anders uit gaat zien. We vertellen je graag alvast wat je kan verwachten.

Nina van Fitchannel.com
18 oktober 2019

Persoonlijker

Vanuit onze community kregen we vaak te horen dat jullie graag meer inzicht zouden willen hebben in het aantal calorieën dat je per workout verbrandt. Goed nieuws, dat is binnenkort zichtbaar voor iedereen. We berekenen de calorieën op basis van wie jij bent (lengte, gewicht en geslacht) en de intensiteit van de workout. Ook zie je direct wat jouw BMI en BMR is en wat dit voor jou betekent. Super handig toch?😄

Voor je voortgang is het belangrijk om inzicht te hebben in hoe het sporten gaat en wat het met je doet. Daar willen we je graag bij helpen en dus vragen we na een workout om een score achter te laten, zodat je dit later terug kan zien in jouw profiel. Zo zie je in één oogopslag jouw voortgang.

Overzichtelijker

We hebben goed geluisterd naar hoe jullie Fitchannel gebruiken en aan de hand daarvan hebben we het een en ander opnieuw ingericht. Straks zie je sneller met welke workout je verder kan, zie je populaire recepten, jouw voortgang én de laatste blogs zodat jij niks meer hoeft te missen.

In de programma’s zelf hebben we ook wat aan de volgorde verandert. Bovenin zie je duidelijk de workouts klaarstaan en kan je alvast kijken wat er in de volgende periodes gaat komen. Daaronder staan de extra video’s en de recepten. Nooit meer zoeken, alles zit op een logische plek.

En we gaan door…

Dit is een goed begin maar klaar is het zeker nog niet. We zijn namelijk druk in de weer om ook jouw weekplanner te personaliseren, net zoals de voedingsplanner en notificaties. Heb je daar ideeën over of zou je ons willen helpen, stuur dan een bericht naar de klantenservice. Dat waarderen we enorm!

Nog heel even wachten dus, want vanaf 1 november kan je dit allemaal gaan bewonderen✨.

Deel dit artikel