• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Doe jij mee met de October Challenge?!
Beweging

Doe jij mee met de October Challenge?!

We gaan alweer richting het eind van het jaar. Maar voordat het tijd is voor chocolade letters, kerst diners en oliebollen, gaan we nog even lekker aan de slag. We hebben namelijk een nieuwe challenge voor je; de October Challenge! Elke week ontvang je een nieuwe weekplanner met daarop verschillende challenges en richtlijnen. Deze challenge daagt jou uit op het gebied van beweging, voeding maar ook om jouw me-time in te plannen. Ontspanning is namelijk een essentieel onderdeel van een gezonde en fitte lifestyle.

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
28 september 2018

Hoe werkt het?


* In de onderste drie blokken vind je jouw challenges voor de week. Je ontvangt week challenges (deze doe je elke dag), dag challenges en een challenge van een van onze coaches (zelf in te plannen).
Lees de challenges goed door en vul alvast in wanneer je welke challenge gaat uitvoeren.

* Je kunt elke week een prijs winnen. De challenge met de trofee erachter is de weekprijs challenge van die week. Links bovenin lees je hoe je deze prijs kunt bemachtigen.

* Elke maandag ga je aan de slag met jouw challenges, heb je een challenge volbracht? Dan kleur je in het results overzicht, op die dag een balletje in de kleur van deze challenge. Het is dus de bedoeling dat je 7 balletjes kleurt in de kleur van de weekchallenges en (minimaal) 1 balletje in de kleur van de overige challenges.

* Vind jij het nog niet uitdagend genoeg? We hebben 1 balletje vrij gelaten voor een eventuele extra challenge.

* Aan het eind van de week evalueer je de week en geef je jezelf een cijfer, zo kun je achteraf goed bekijken hoe jouw October Challenge is verlopen.

Ben je er klaar voor? Download dan nu jouw eerste Challenge en vergeet niet lid te worden van de Facebook Groep. Deze groep is opgezet om elkaar te motiveren en supporten dus deel hier vooral je ervaringen met elkaar!

Succes me het behalen van jouw challenges!!


DOWNLOAD HIER WEEK 1

Deel dit artikel