• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Dit zegt je DNA over je lichaamsbouw en sportprestaties
Leefstijl

Dit zegt je DNA over je lichaamsbouw en sportprestaties

Beschik jij over het obesitasgen? Ben jij een duur- of krachtsporter? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord met de DNA-analyse van Analyse Me.

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
09 mei 2019

Iedereen is uniek

Bij Analyse Me helpen ze je aan een betere kwaliteit van leven via personalised health: je bent uniek en daarom heb óók jij een eigen unieke benadering nodig! In een samenwerking met Analyse Me betaal je via Fitchannel maar € 99 voor een DNA-kit (ter waarde van € 179). Je krijgt leefstijladvies op basis van je DNA, gedrag en andere data.

Verbeter je gezondheid met kennis van je DNA

Je DNA ligt aan de basis van wie jij bent. Van je behoefte aan voedingsstoffen en de opbouw van je spieren tot je aanleg voor overgewicht. Met de DNA-kit van Analyse Me krijg je inzicht in dertig genetische eigenschappen die impact hebben op hoe jij in je vel zit. Per eigenschap krijg je een uitgebreid rapport met daarin jouw DNA-uitslag, relevante achtergrondinformatie en wat je met deze informatie kunt doen om jouw levensstijl te optimaliseren. Omdat wetenschap een doorlopend proces is, ontvang je regelmatig updates en nieuwe rapporten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Je krijgt ook toegang tot je ruwe DNA-data – een dataset van maar liefst 700.000 genetische varianten.

Hoe het werkt

Analyse Me is een online service. Als je DNA is geanalyseerd en de resultaten zijn geüpload, kun je de resultaten bekijken in je eigen online Analyse Me-omgeving. Je ontvangt dus geen fysiek rapport via de post of een digitaal rapport via de mail, maar je kunt de rapporten wel als pdf-bestand opslaan en printen. Je ontvangt je eigen DNA-kit binnen twee tot drie werkdagen na je bestelling.

Jouw DNA, jouw data

Analyse Me biedt je toegang tot je DNA, maar jij bent en blijft de enige die bepaalt wat er met je data gebeurt. Het is en blijft tenslotte jouw DNA. Analyse Me neemt daarnaast de veiligheid van jouw data heel serieus. Je DNA-sample wordt geanonimiseerd verwerkt en geanalyseerd in een gecertificeerd Nederlands laboratorium.

Wil jij ook een DNA-analyse van Analyse Me?

Gebruik de kortingscode FIT80 tijdens het bestelproces en ontvang maar liefst € 80 korting op de DNA-kit van Analyse Me: https://www.analyseme.nl/producten/analyseme-dna-kit

Deze blog wordt mede mogelijk gemaakt door Analyse Me. Deze actie loopt t/m 31 mei 2019.

Deel dit artikel