• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
De persoonlijke ervaring van.... Radna Trap
Leefstijl

De persoonlijke ervaring van.... Radna Trap

Duizenden thuissporters gingen jou voor. Hier lees je over hun ervaringen. Radna Trap meldde zich in april 2017 aan en ze voelt zich een stuk energieker. "Ik zie dat alles strakker wordt. Mijn putten die ik had op mijn benen zijn bijna verdwenen, ik heb bijna geen 'kipfilets' meer aan mijn armen en mijn buik is strakker geworden."

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
14 januari 2018

Waarom ben jij begonnen bij Fitchannel.com?

Ik voelde me al een tijdje niet goed. Snoepte te veel, bewegen kwam er niet van met een kleintje (geboren okt. 2015) en ik was veel te zwaar. Linda de Mol ging toen afvallen met Carlos Lens en ik volgde haar op Facebook. Zodoende kwam ik te weten over Fitchannel.com. Ik dacht, dat klinkt wel als iets wat in mijn drukke leven in te passen is. Korte trainingen, je kan het thuis doen op elk moment van de dag, je hebt er verder niets voor nodig en de kosten zijn relatief laag. Dus ik heb me in april 2017 aangemeld.

Wat is voor jou het grootste voordeel van thuis sporten?

Ik ben veel thuis met mijn dochtertje Julia. Als zij 's middags haar middagslaapje doet kan ik snel mijn sportkleren aan doen, de laptop klaarzetten en beginnen. Ik hoef de deur niet uit dus het is geen geregel met een oppas. Ideaal!

Wat vind je leuk aan de trainingen die je volgt?

De trainingen zijn afwisselend, alle onderdelen van je lijf komen aan bod (buik, billen, benen, armen) en Carlos weet je goed gemotiveerd te houden. Hij zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Ik ben nu ook begonnen met de trainingen van Kasia en ook zij brengt het met veel enthousiasme waardoor je volhoudt. De trainingen zijn niet te lang, waardoor het leuk blijft.

Welke resultaten ervaar je?

Ik zie dat alles strakker wordt. Mijn putten die ik had op mijn benen zijn bijna verdwenen, ik heb bijna geen 'kipfilets' meer aan mijn armen en mijn buik is strakker geworden. Ik voel me verder veel fitter en heb veel meer energie.

Waarom zou jij Fitchannel.com aanraden?

Het zijn korte trainingen, je kan het lekker thuis doen op elk moment van de dag, je hebt er verder niets voor nodig en de kosten zijn relatief laag. Verder vind ik het superleuk dat je zoveel keus hebt uit verschillende trainers. Als je een keer zin hebt in iets anders, dan kun je makkelijk even switchen.

Deel dit artikel