• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
De persoonlijke ervaring van Maria Kostense
Leefstijl

De persoonlijke ervaring van Maria Kostense

Duizenden thuissporters gingen je voor. Lees hier het motiverende verhaal van Maria Kostens. “Het grootste voordeel van thuis sporten is dat je het lekker alleen kunt doen, heerlijk in je eigen omgeving.”

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
07 januari 2018

Waarom ben jij begonnen bij Fitchannel.com?

​“Ik ben bij Fitchannel begonnen omdat ik mij er niet toe kon brengen te fitnessen op mijn sportschool. Fitchannel geeft de mogelijkheid om thuis op je eigen niveau te sporten en wanneer het je uitkomt. Daarnaast spreken mij de recepten erg aan, daar het moeilijk is om gezonde producten samen te voegen en Fitchannel hierbij een helpende hand is.”

Wat is voor jou het grootste voordeel van thuis sporten?

​“Het grootste voordeel van thuis sporten is, dat je het lekker alleen kan doen, heerlijk in je eigen omgeving. Het geeft meer motivatie om te gaan sporten, juist omdat je thuis bent en niet de deur uit hoeft.”

Wat vind je leuk aan de trainingen die je volgt?

​“Wat ik erg leuk vind aan de trainingen die ik volg, is dat je kan variëren van instructeur en iedere instructeur zijn eigen manier van lesgeven heeft. Variatie genoeg.”

Welke resultaten ervaar je?

​“Ik ben 65 kg afgevallen met een Gastric Bypass. Door fitchannel ben ik nog eens 6 kilo kwijt en houd ik mijn resultaten onder controle. En ik heb geleerd gezond te eten. De resultaten die ik ervaar, is dat ik me fitter voel, meer voldaan (mede doordat je thuis toch een tikje meer inzet geeft). En dat de lessen niet langer dan een half uur zijn, waardoor je het makkelijker volhoudt. De recepten zijn hierbij ideaal, omdat je dan je dag menu klaar hebt.”

Waarom zou jij Fitchannel.com aanraden?

​“Waarom ik Fitchannel zou aanraden en al aangeraden heb, is eigenlijk om dezelfde reden als bovenstaande antwoorden. Het "veilig" thuissporten met top trainers, niet de deur uitmoeten, je eigen niveau en je eigen tempo.”

Wil jij jouw ervaring bij Fitchannel.com ook delen en anderen inspireren? Dat kan! Neem contact met ons op via [email protected]. We horen graag van je!

Deel dit artikel