De 3 grootste voordelen van Yoga volgens coach Myrna

Ik heet Myrna van Kemenade en ben Life-Coach en eigenaar van Yogadreams in Zaandam. Vanaf nu kun jij mijn online cursus ‘Yoga de basis’ volgen bij Fitchannel.com. Middels deze brief stel ik mezelf graag aan je voor.

“Laat de prestatie buiten de deur, je moet al genoeg”

Na mijn carrière als danseres/zangeres bij artiesten en musicals zoals Chicago en SaturdayNightFever, ontdekte ik yoga. Dit was meteen thuiskomen! Zoals dansen sinds mijn vierde mijn grootste passie is, zo is yoga mijn tweede passie geworden. Waarom? Omdat het werkt!

Na yogales te hebben gegeven op verschillende locaties, was het mijn droom om zelf een plek te creëren waar zoveel mogelijk mensen kennis konden maken met yoga. Ik ben er namelijk van overtuigd dat yoga iedereen kan helpen om rust, geluk en gezondheid te (her)ontdekken in hunzelf. Inmiddels is mijn droom uitgegroeid tot een yogacentrum met vier zalen en twintig werknemers. Het blijft mooi om mensen te begeleiden – om ze net even iets meer ontspannen en blijer door het leven te laten gaan. We zien ze groeien en bloeien.

Wil jij ook groeien en bloeien?
Dat kan!

Yoga gaat veel verder dan de mooie houdingen die je misschien wel ziet op plaatjes of video's. De houdingen die je doet zijn slechts een middel, geen doel. Dus laat de prestatie buiten de deur - je moet al genoeg -  en ervaar wat een juiste ademhaling, gerichte houdingen en een focus naar binnen met je kunnen doen.  

Dit zijn de 3 grootste voordelen van yoga naar mijn mening:

1) Het maakt je bewust. Bewust van waar je nu staat en bewust van jouw lichaam. Je leert naar je lichaam te luisteren, zodat je niet over je grenzen gaat. 

2) Het maakt je rustig, hoe druk jouw leven ook is of hoeveel er ook om jou heen gebeurt. Je blijft dichtbij jezelf.

3) Je wordt er sterk en soepel van, waardoor je krachtig en vol zelfvertrouwen door het leven gaat. 

Maak maar een begin, hoe kwetsbaar het ook is. En hey, hoe fijn is het dat je dit in jouw eigen tijd en huiskamer kunt doen!

Veel plezier en ik hoop je ooit te ontmoeten op jouw (yoga) pad. Bekijk hier de introductievideo van mijn yogacursus bij Fitchannel.com.

Namaste en liefs,

Myrna van Kemenade
www.yogadreams.nl

Aan het laden ..

Video's

Ho, wacht even!

Eerst een gratis workout proberen?

Gratis proberen