• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Better together!
Algemeen

Better together!

Samen sporten, samen eten èn… samen ontspannen! We hebben het in december natuurlijk superdruk met alle feestdagen en de voorbereidingen daarvan, maar ook jij houdt vast wel wat tijd over om samen met je vrienden of familie te ontspannen. Wij hebben een paar superleuke tips voor quality timemet je loved ones, die ook nog eens helemaal in het thema van deze maand passen!

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
15 december 2018

Koken
December staat natuurlijk in het teken van lekker eten, maar niet iedereen is nou eenmaal een sterren kok. Deze maand is natuurlijk supergeschikt om allerlei recepten uit te proberen. Probeer bijvoorbeeld eens een nieuw koekjesrecept uit met je kinderen in plaats van een standaard pak koekjesmix de oven in te gooien. Of ga een kookcursus volgen met je vrienden of familie! Pas wel op, voor je het weet ben jij ineens in chargeom het hele kerstdiner in je eentje op tafel te zetten.

Winterwandeling
Het is dan misschien een beetje te koud voor een frisse duik in de zee, maar een strandwandeling is altijd een goed idee in de winter. Gezellig samen met vrienden of familie, of met je hond natuurlijk. Heb je geen strand in de buurt? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een winterse wandeling maken door een bos of door de stad. Deze activiteit is ook nog eens supergoed om je stappendoel te halen!

Sporten
Bij samen ontspannen denk je waarschijnlijk niet meteen aan sporten, maar een workout met z’n tweeën kan ook heel gezellig zijn. Zeker als je drukke dagen hebt, is het soms lastig om tijd te vinden om leuke dingen met je vrienden te doen. Samen sporten is dan de perfecte oplossing! Zet een leuke workout van Fitchannel.com aan en ga aan de slag.

Zwemmen
Misschien ga je ’s ochtends weleens baantjes trekken in het zwembad, maar heb je er ook weleens aan gedacht om er een middagje met je vrienden of familie door te brengen? Ken je die lange matten nog waar je als kind overheen rende? Supergrappig om dat als volwassene nog een keer te doen, toch? Of doe bijvoorbeeld een potje waterpolo. Breng het innerlijke kind in je naar boven!

Sauna
Een dagje doorbrengen in de sauna is natuurlijk de ultieme vorm van ontspanning, en voor deze koude winterdagen is het al helemaal perfect. Veel sauna’s zijn ook ’s avonds open dus je hoeft er niet persé een hele dag voor uit te trekken als dat niet uitkomst. Vind je het nou ongemakkelijk om met vrienden of familie naar de sauna te gaan? Dan is de ‘badkleding dag’ natuurlijk een superfijne uitkomst!

Niet alleen offline maar ook online samen aan de slag? Meld je dan nu aan voor onze Facebook groep!

Deel dit artikel