• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Ben jij al lid van onze community?!
Algemeen

Ben jij al lid van onze community?!

Samen staan we sterk!! Met dat in gedachten zijn we onze Facebook groep gestart. In onze (besloten) Facebook groep kun je je ervaringen met elkaar delen, elkaar motiveren, inspireren en natuurlijk van elkaar leren. De Facebook groep is voor iedereen. Of je nou wel of geen lid bent, je bent welkom!

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
07 februari 2019

Zie jij het soms even niet meer zitten en lijken jouw doelen dan ook even onhaalbaar? Je staat er niet alleen voor! Wist je dat bijna de helft van de bevolking aan het lijnen is? De uitdagingen waar jij dus tegenaan loopt, zullen herkenbaar zijn voor velen anderen. Maar ook jouw euforische momenten zijn fijn om te delen, als je bijvoorbeeld super trots bent omdat je een kilo kwijt bent of weer een workout hebt afgerond. Jouw successen zullen andere motiveren en andersom!

Heb je vragen of ben je op zoek naar tips? Dan kun je bij elkaar terecht en bij ons natuurlijk! Wij blijven streven naar een platform dat voor iedereen optimaal werkt dus jouw feedback is voor ons zeer waardevol.

Daarnaast blijf jij door middel van onze groep natuurlijk als eerste op de hoogte van nieuwtjes, komen er leuke events voorbij waar jij als communitylid aan deel kunt nemen, en.. je maakt kans op leuke prijzen! Wat dacht je bijvoorbeeld van ons gloednieuwe Fitchannel.com pakket waarmee jij in stijl kunt sporten!

Reden genoeg, dus waar wacht je nog op?

Word nu lid!

Deel dit artikel