• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
De 5 voordelen van thuissporten
Leefstijl

De 5 voordelen van thuissporten

Een workout tussen je eigen vier muren biedt veel voordelen: het is flexibel, je kunt het op je eigen tempo doen en is daarom erg makkelijk vol te houden. We hebben de vijf voornaamste redenen, waarom thuis trainen zo leuk is, voor je verzameld.

IMG 1813
Yaela van Fitchannel.com
21 mei 2019

1. Makkelijk aan de slag

Nergens anders kun je zo makkelijk aan de slag dan vanuit je eigen woonkamer. Je trekt je sportoutfit aan, rolt je matje uit, zet je programma aan je en je kunt beginnen. Openingstijden en weeromstandigheden zullen ook geen invloed meer hebben op jouw sportmomenten. Het gemak van je huiskamer brengt namelijk met zich mee dat je ten alle tijden je workouts kunt doen.

2. Op jouw manier

Thuis trainen saai? Echt niet. Met de lessen van Fitchannel lijkt het alsof de trainers in je woonkamer staan. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt de lessen volgen op jouw eigen tempo. Dat betekent dus ook dat je je niet opgejaagd hoeft te voelen omdat iemand anders nét wat sneller de oefening doet dan jij. Wanneer mag Mark bij jou langskomen ;-)?

3. No judging!

Wanneer je thuis traint, kun je lekker zijn wie je bent. Niemand verwacht van je dat je perfect gestyled in de nieuwste Nike sport outfit in de sportschool staat. Ook word je niet afgeleid door andere mensen en kun je jezelf volledig focussen op je eigen voortgang. En je hebt ook geen last van ongevraagd advies van overenthousiaste sportschool-gangers.

4. Bespaar geld

Bij Fitchannel.com is personal training aanzienlijk goedkoper dan bij andere sportscholen. Bij ons heb je namelijk al een abonnement vanaf €9,99 per maand! Ook betaal je niet voor onnodige diensten waar je toch nooit gebruik van maakt en behoren de reiskosten naar de gym toe ook niet meer tot jouw uitgaven.

5. Makkelijk vol te houden

Omdat onze workouts maar ±25 minuten duren, zijn ze gemakkelijk in te plannen. Zo kun je het beter volhouden en blijf je gemotiveerd. Sta bijvoorbeeld een half uurtje eerder op en doe je workout in de ochtend. Of voor de mama’s: pak jouw 25 minuutjes me-time nadat de kids naar bed zijn gegaan. Toch hulp nodig bij het inplannen van je workouts? Ook daar weet Fitchannel raad mee!

Benieuwd geworden? Probeer nu een gratis workout!

Deel dit artikel