• 1000+ workouts
 • Voor iedere sporter
 • Fitchannel Community
Fitchannel doodle X

Afvallen met Afspraken Digitaal

Verlies 3 BMI punten in 5 maanden

4.5

Afvallen met Afspraken Digitaal is een programma dat deelnemers helpt in 5 maanden 3 BMI punten te verliezen. Door middel van intensieve begeleiding, een persoonlijk voedingsplan en gestructureerde beweging haal je alles in huis om gezond af te vallen en op gewicht te blijven. Om jojoën te voorkomen en gezond eten lekker te houden, wordt jouw voedingsplan op maat gemaakt.

Beweging

Allereerst ga je tijdens het programma 3 keer per week sporten met Fitchannel. De workouts zijn af te stemmen op jouw niveau en duren gemiddeld 25 minuten. Daarmee zijn ze gemakkelijk in te passen in het dagelijks leven en geschikt voor iedereen. Je kunt kiezen voor dansen, krachttraining en zelfs yoga, en dat allemaal gewoon vanuit huis. Geen zorgen dat er niks leuks tussen zit dus!

Voeding

Aan het begin van het traject krijg jij een persoonlijke intake met een diëtist. Deze berekent jouw afvalstrategie en stelt een bijpassend voedingsplan op. Hou je niet van broccoli, kook je voor een gezin met kinderen of heb je vaak weinig tijd om te koken? We houden overal rekening mee en voorzien jou van de nodige hulp om gezonde voeding lekker, makkelijk en haalbaar te maken.

Groepssessies

Samen met jouw groep kom jij online samen om onderwerpen te bespreken die te maken hebben met gezond leven. Dit gaat bijvoorbeeld over voeding, mindset, doelen stellen, beweging of plannen. Deze sessies worden begeleid door een professionele coach. Deze begeleidt jullie door het programma. Deze groepsessies vinden plaats op maandag-, dinsdag- of woensdagavond en duren een uurtje.

WhatsApp

Jouw groep zit samen in een WhatsAppgroep, zo kunnen jullie je voortgang delen en tips uitwisselen. Daarnaast heb je natuurlijk ook toegang tot jullie persoonlijke WhatsApp coach. Zij houdt jullie voortgang in de gaten en is beschikbaar om vragen te beantwoorden als je er zelf even niet uit komt.

70% van de deelnemers behaalt zijn doel binnen 5 maanden

Tientallen online groepen gingen jou voor. Samen met het revolutionaire digitale afvalprogramma Afvallen met Afspraken Digitaal zijn onze deelnemers gemiddeld 10 kilo verloren in 5 maanden.

Wat krijg je bij Afvallen met Afspraken Digitaal?

 • Je eigen digitale weegschaal die je kunt koppelen aan MijnFitchannel
 • Onbeperkt toegang tot alle Fitchannel programma’s, recepten en kookvideo’s voor 5 maanden
 • Een persoonlijk gesprek met een diëtist
 • Een persoonlijk voedingsplan
 • 14 groepssessies onder begeleiding van een coach
 • Besloten WhatsAppgroep met jouw coach en mededeelnemers
 • Contact met onze WhatsApp coach

Hoe ziet de planning eruit?

Afvallen met Afspraken Digitaal start 2 keer per jaar, in oktober en in februari, en duurt 5 maanden. Aan de start van het programma krijg je een persoonlijk gesprek met een diëtist. Deze maakt voor jou een persoonlijk voedingsplan op basis van jouw wensen en behoeften. Tijdens de eerste 8 weken volg jij een wekelijkse online groepssessie, in de tweede 8 weken een tweewekelijkse sessie. Tot slot zijn er nog 2 sessies in de laatste 2 maanden. Bij jouw inschrijving kan je aangeven op welke avond jij beschikbaar bent (maandag, dinsdag of woensdag).
Daarnaast sport jij 3x per week een half uurtje met een programma van Fitchannel. Dit kun je inplannen wanneer het jou uitkomt en is in te stellen op jouw niveau. In totaal duurt het programma 5 maanden.

Wat kost Afvallen met Afspraken Digitaal?

Voor € 120 per maand kan jij meedoen met Afvallen met Afspraken Digitaal. Hiervoor krijg jij alle bovengenoemde voordelen inclusief een regulier Fitchannel abonnement voor 5 maanden. Je kunt niet vroegtijdig stoppen, je sluit een abonnement af voor 5 maanden. Na afloop van het programma krijg je de mogelijkheid met korting een regulier Fitchannel abonnement af te sluiten, zodat jij Mark en Kiaya niet hoeft te missen!

Heb je al een Fitchannel abonnement? Dan wordt je huidige abonnement overgezet. Zo betaal je geen dubbele kosten en gaat je voortgang op het platform niet verloren.

Ben je aanvullend verzekerd bij Zilveren Kruis, of aangesloten bij een collectiviteit van Zilveren Kruis? Dan kan je misschien (een deel van) het programma vergoed krijgen als jij je aan de afspraken houdt. Kijk op de website van Zilveren Kruis voor meer informatie of neem contact op met Zilveren Kruis.

Kan ik overstappen naar Afvallen met Afspraken Digitaal?

Heb jij al een Fitchannel abonnement en wil je overstappen naar Afvallen met Afspraken Digitaal? Dat kan! Geef je op voor Afvallen met Afspraken Digitaal en je abonnement wordt automatisch overgezet. Je hoeft geen dubbele kosten te betalen en ook je voortgang op het platform blijft behouden.

Kan iedereen deelnemen?

Deelname aan Afvallen met Afspraken Digitaal is niet voor iedereen geschikt. Zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of mensen met een verleden van eetstoornissen kunnen niet altijd deelnemen. Ben jij benieuwd of het in jouw persoonlijke situatie mogelijk is om mee te doen? Neem dan contact op met onze klantenservice. In overleg met jou en eventueel jouw huisarts kijken we naar de mogelijkheden.

Kan ik vroegtijdig stoppen met Afvallen met Afspraken Digitaal?

Omdat de voornaamste kosten voor Afvallen met Afspraken Digitaal in het begin van het traject worden gemaakt, is het niet mogelijk om kosteloos op te zeggen gedurende het traject. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met de klantenservice.

Ik heb hiervoor nooit aan sport gedaan, is Afvallen met Afspraken Digitaal dan wel geschikt?

Zeker! Onze workouts kun je instellen op je eigen niveau en uitvoeren op je eigen tempo. Daarnaast kan onze WhatsApp coach jou helpen oefeningen aan te passen. Zo voorkom je blessures en wordt sporten binnen no time leuk!

Hoeveel kilo ga ik afvallen?

Jouw gewichtsdoel wordt bepaald naar aanleiding van jouw situatie. Als eerste kijken we naar je BMI (gewicht gedeeld door je lengte in het kwadraat), daarnaast kijken we naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Belangrijk is hierbij dat je streeft naar een gewicht dat op een haalbare en gezonde manier bereikt kan worden, zodat je het vast kunt houden in plaats van direct weer aankomt na het traject. Dit gaat in overleg met de diëtist en de coach. Gemiddeld streven de deelnemers naar een blijvend gewichtsverlies van 9 à 10 kilogram.

Heb je verder nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Onze coaches
 • Kirsten van Antwerpen
  Kirsten van Antwerpen

  Als psycholoog, wandelcoach, runningtherapeut en trainer slaat Kirsten de brug tussen fysieke en mentale gezondheid. Ze kijkt ernaar uit je te ontmoeten en te helpen uitdagingen aan te gaan.

 • Willemijn van Gastel
  Willemijn van Gastel

  Een actief en gezond leven dat helemaal bij jou past en waar jij blij van wordt. Dat is de drive van Willemijn en zij gaat jou helpen om dat te bereiken.

 • Ellen Schaap
  Ellen Schaap

  Al jaren is Ellen ervaringsdeskundige als het gaat om afvallen. Ook is ze al jaren coach en trainer van mensen die niet schromen om uitdagingen in het leven aan te gaan.

Ik heb interesse Ontvang vrijblijvend meer informatie over Fitchannel Pro

Ontvang vrijblijvend meer informatie over Fitchannel Pro