• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community

Trainingsprogramma op voor jou op maat

Ga met onze fitnessinstructeurs aan de slag en behaal binnen no-time het beste resultaat met een trainingsprogramma op maat.

Professionele trainingsprogramma’s geschikt voor ieder sportdoel

Een gezond en fit lichaam is het resultaat van goed trainen en de juiste voeding. Regelmatig sporten is de eerste stap in de goede richting. Het is echter van groot belang dat je op de juiste manier traint om blessures of uitblijvend resultaat te voorkomen. Fitchannel heeft meer dan tien professionele trainingsschema’s ontwikkeld, zodat er altijd een programma is dat aansluit op jouw persoonlijke sportdoel. Onze fitnessinstructeurs gaan met je aan de slag en samen streven jullie ernaar om het beste uit jezelf te halen. Dankzij de effectieve en met zorg samengestelde programma’s, behaal je binnen no-time het beste resultaat.

Het kiezen van jouw persoonlijke trainingsprogramma

Voordat je aan de slag gaat met trainen, bepaal je jouw sportdoel. Wil je graag gewicht verliezen, leniger worden, meer spiermassa opbouwen, conditie verbeteren of gewoon lekker fit blijven? Ieder doel sluit aan bij een ander programma. Nadat je sportdoel vaststaat, kun je aan de slag met onze professionele coaches. Zij hebben zorgvuldig een schema samengesteld en hebben meerdere malen per week een uitdagende workout voor je op de planning staan. Met hun expertise krijg je tips en trucs die je helpen en motiveren om een gezonde en fitte levensstijl vol te houden.

Stap-voor-stap workout video’s

Trainen met Fitchannel doe je gewoon thuis in de woonkamer, zonder al te veel attributen. Makkelijk en snel, zodat je altijd wel een moment kunt vinden om je workout uit te voeren. De programma’s bestaan uit stap-voor-stap video’s waarin onze professionele trainers je door de workout heen leiden. Doordat onze coaches de hele video meedoen, kun je de oefeningen zorgvuldig nadoen en weet je zeker dat je geen verkeerde bewegingen maakt. Gaat het je toch te snel? Dan zet je de video op pauze en kijk je de oefening rustig terug. Op deze manier volg je jouw eigen tempo en hoef je met niemand rekening te houden. Je leert de oefeningen juist en professioneel aan, waardoor kans op blessures is uitgesloten en het behalen van resultaten is gegarandeerd.

Een trainingsprogramma afgestemd op jouw levensstijl

Om een trainingsschema langdurig vol te houden moet het binnen jouw persoonlijke levensstijl passen. Wanneer je te veel moet laten om een schema te volgen, val je snel terug in je oude gewoontes. Fitchannel heeft daarom een grote variatie in trainingsprogramma’s, zodat er altijd een training tussen zit die bij jou past.

Een druk leven gaat goed samen met korte, maar hoge intensiteit trainingen. In een korte tijd haal je net zo veel resultaat, omdat je minimale pauzes houdt en veel van je lichaam vraagt. Wie wat meer tijd heeft en het fijn vindt om wat langer op een lager tempo te trainen, is een krachttraining geschikt. In korte sets til je zware gewichten, waarna je pauzeert. Vind je het juist fijn om je hoofd leeg te maken na een drukke dag? Dat kan met een yogasessie. Even terugkomen tot jezelf en stilstaan bij de dag. Het yoga programma draagt niet per definitie bij aan meer spiermassa en een betere conditie, maar wel aan een gezondere mentaliteit. Een training kiezen die bij je past zorgt voor meer motivatie en sneller resultaat!


Volg een trainingsprogramma bij Fitchannel

Meld je aan bij Fitchannel en krijg toegang tot al onze professioneel samengestelde trainingsprogramma’s. Volg de video’s stap voor stap en leer alles over een gezonde en fitte levensstijl. Onze coaches zijn expert op dit gebied en voorzien je van handige tips om gemotiveerd te blijven en verantwoord jouw sportdoel te bereiken. Dankzij de grote variatie in programma’s zijn de trainingen gemakkelijk met jouw levensstijl te combineren en behaal je het optimale resultaat!

Wat is Fitchannel?

Fitchannel is een online platform waarbij binnen je persoonlijk omgeving honderden workouts en recepten voor je klaarstaan. Je hebt een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van je resultaten, digitale begeleiding én support van een actieve community!

Waarom Fitchannel?

  • Keuze uit meer dan 800 workout video's
  • Video's op basis van jouw persoonlijk doel
  • Gezonde recepten
  • Persoonlijke benadering voor ieder type lichaam
  • Professionele trainers en voedingsdeskundigen
  • Sportresultaten bijhouden

Alles voor een gezonde leefstijl

Alles voor een gezonde leefstijl
Feature 1
Feature 2
Feature 3
Feature 4
Feature 5
Feature 6
Feature 7
Feature 8
Feature 9
Feature 10
Feature 11
Feature 12
Laten we beginnen!

Honderden workouts, waar en wanneer jij wil

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle