• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Fitchannel doodle AMA

Afvallen met Afspraken Digitaal

Verlies 3 BMI punten afvallen in 5 maanden

4.6
Ontwerp zonder titel 1

70% van de deelnemers behaalt zijn doel binnen 5 maanden

Tientallen online groepen gingen jou voor. Samen met het revolutionaire digitale afvalprogramma Afvallen met Afspraken Digitaal zijn onze deelnemers gemiddeld 10 kilo verloren in 5 maanden.

Ontvang meer informatie

Denise viel 27 kilo af met Fitchannel

Bekijk het inspirerende verhaal

Wat kost Afvallen met Afspraken Digitaal?

Voor € 120 per maand kan jij meedoen met Afvallen met Afspraken Digitaal. Hiervoor krijg jij alle bovengenoemde voordelen inclusief een regulier Fitchannel abonnement voor 5 maanden. Je kunt niet vroegtijdig stoppen, je sluit een abonnement af voor 5 maanden.

Dit zeggen oud deelnemers over Afvallen met Afspraken Digitaal

"Ik ben trots dat ik nu niet meer in het extreme schiet m.b.t. eten en als ik zondig dat dan bewust doe en niet direct hoef te compenseren."
"Ik ben sporten leuk gaan vinden, had ik niet gedacht. Ik sta gewoon met een big smile in mijn woonkamer te springen!"
"Willemijn en iedereen in de groep heel erg bedankt voor de steun de afgelopen maanden! Ik ben trots op ons allemaal we gaan dit mooie resultaat vasthouden."
"Vanmorgen op de weegschaal mooi nieuws: het afvaldoel gehaald! Nu nog 8 kilo te gaan tot een gezond gewicht, dat is een mooi haalbaar doel om mee verder te gaan de komende maanden!"

Dit zijn onze coaches

Met een slagingspercentage van ruim 70% is Afvallen met Afspraken Digitaal een bewezen effectief programma om af te vallen. En dat hebben we te danken aan deze toppers!

Kirsten van Antwerpen

Kirsten van Antwerpen

Als psycholoog, wandelcoach, runningtherapeut en trainer slaat Kirsten de brug tussen fysieke en mentale gezondheid. Ze kijkt ernaar uit je te ontmoeten en te helpen uitdagingen aan te gaan.
Ellen Schaap

Ellen Schaap

Al jaren is Ellen ervaringsdeskundige als het gaat om afvallen. Ook is ze al jaren coach en trainer van mensen die niet schromen om uitdagingen in het leven aan te gaan.
Willemijn van Gastel

Willemijn van Gastel

Een actief en gezond leven dat helemaal bij jou past en waar jij blij van wordt. Dat is de drive van Willemijn en zij gaat jou helpen om dat te bereiken.

Heb je vragen over Afvallen met Afspraken Digitaal? Kijk dan tussen de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via [email protected]

Veelgestelde vragen
Ik heb interesse Ontvang vrijblijvend meer informatie over Afvallen met Afspraken Digitaal

Ontvang vrijblijvend meer informatie over Afvallen met Afspraken Digitaal