• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community

HIIT training voor thuis bij Fitchannel.com

HIIT is een intensieve training waarmee je in korte tijd grote resultaten boekt. HIIT training doe je met Fitchannel gewoon in je eigen huis.

  • 100en workouts
  • Bewezen resultaat
  • Waar & wanneer jij wil

HIIT training doe je gewoon thuis met Fitchannel

Ben jij op zoek naar een uitdagende training voor thuis? Dan zijn de HIIT programma’s van Fitchannel echt iets voor jou! Onder begeleiding van deskundige trainers werk je in korte tijd een intensief programma af, waarbij geen spiergroep wordt overgeslagen: buik, benen, billen en armen. De training is een combinatie van conditie en kracht, waarmee je ook nog eens heel veel calorieën verbrandt. Je kunt op elk moment beginnen met HIIT, ongeacht je ervaring of conditie. Houd er wel rekening mee dat je flink af moet zien en schrik niet van de spierpijn de volgende dag!

Wat is HIIT?

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. In deze vorm van intervaltraining wissel je korte periodes van hoge inspanning af met nog kortere momenten van rust of lagere inspanning. HIIT is dus geen sport, maar een trainingsprincipe, dat net als cardio op alle sporten kan worden toegepast. Neem hardlopen als voorbeeld: waar je bij cardio probeert een bepaald tempo een bepaalde tijd vol te houden, sprint je in een HIIT een meerdere keren voluit, om tussendoor kort uit te rusten. Doordat je je op de momenten van inspanning voor de volle 100% geeft en je hartslag flink omhoog jaagt, is een HIIT veel intensiever dan cardio. Hierdoor boek je in relatief korte tijd veel resultaat. Tijdens de training wordt de stofwisseling opgeschroefd, waardoor je extra vet verbrandt. Ook na de training verbrand je nog meer calorieën dan normaal. Dit noemen we de afterburn.

HIIT training voor thuis: wat heb je nodig?

Een groot voordeel van HIIT is dat je er weinig voor nodig hebt. Met HIIT kun je van elke sport of beweging een intensieve training maken. Je hebt dus geen ingewikkelde apparaten of accessoires nodig. Alles wat je nodig hebt voor een HIIT training bij jou thuis is genoeg ruimte, een matje, handdoek en een natuurlijk een TV, tablet of laptop om de instructies van je trainer op te volgen.

Afvallen met HIIT schema's

Met een HIIT workout verband je veel calorieën in weinig tijd omdat je erg intensief traint op een hoge hartslag. HIIT is uitermate effectief voor vetverbranding ook na de workout. Met een compleet HIIT schema van Fitchannel combineer je het afvallen met een topconditie. Een echte win-win dus voor je gezondheid!

HIIT bij Fitchannel? Full body workouts onder leiding van toptrainers

De HIIT’s van Fitchannel zijn total body workouts. Dit betekent dat je hele lichaam aan het werk wordt gezet met oefeningen als lunges, crunches, burpees, push ups en squats. Dit maakt HIIT een ideale workout om verschillende doelen te realiseren: je wordt fitter, valt af en bouwt spieren op. Onze HIIT trainingen voor thuis worden gegeven door online coaches met ruime ervaring in het begeleiden van mensen. HIIT trainer Carlos Lens hielp als personal trainer al vele BN’ers aan een fit en strak lichaam, en staat nu ook voor jou klaar. Ook Olympisch kampioen Mark Tuitert maakt in zijn online fitness programma’s gebruik van de HIIT methode. Zijn trainingen zijn op vijf verschillende niveaus te volgen, zodat je altijd een programma vindt dat aansluit op jouw doelen en conditie. Meld je nu aan en ervaar hoe uitdagend en leuk onze HIIT programma’s zijn!

Lets HIIT it!

Begin vandaag met sporten

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!