• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community

Effectief thuis sporten voor de TV

Bij Fitchannel sport je thuis voor de TV onder deskundige begeleiding van bekende trainers. Dit maakt thuis trainen leuk en effectief.

  • Vanaf €2,49 per week
  • Honderden workouts
  • Waar en wanneer jij wil
  • Begeleid door bekende trainers

Thuis sporten voor de TV: de flexibele manier om fit te worden

Bij Fitchannel sport je gewoon thuis voor de TV. Je kunt sporten wanneer het je maar uitkomt: als je tijd en zin hebt, is het een kwestie van de TV aanzetten en beginnen met je workout. Voor de TV sporten is dus super flexibel. Doordat je niet heen en weer hoeft naar de sportschool, bespaar je flink wat tijd. En je merkt het ook in je portemonnee: een abonnement op Fitchannel is al snel 20 euro goedkoper dan een gemiddeld sportschoolabonnement.

Voor de TV sport je zoals jij dat wilt

Als je voor de TV gaat sporten, hoef je met niemand rekening te houden. Je kunt dus sporten zoals jij dat wilt. Je hoeft je voor niemand in te houden, waardoor je vaak net wat dieper kunt gaan. Ook hoef je nooit meer te wachten op een apparaat dat bezet is en word je nooit meer geconfronteerd met de gebrekkige hygiëne van sommige medesporters. De enige op wie je hoeft te letten is je trainer, die je via de TV precies vertelt wat je moet doen.

Geen TV? Geen probleem!

Heb je geen smart TV? Dat is geen enkel probleem. De workouts van Fitchannel zijn te volgen op elk apparaat met een scherm en een internetverbinding. Je kunt onze fitness programma’s dus ook gewoon volgen op je tablet op smartphone.

Wat heb je verder nog nodig?

Voor je online workout heb je naast een TV, tablet of smartphone niet veel nodig. Bij 90% van onze workouts maak je alleen gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Voor de andere programma’s moet je hoogstens een set dumbbells, een kettlebell en resistance bands in huis hebben. We raden je aan altijd comfortabele sportkleding te dragen tijdens je workout voor de TV. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat je hierdoor beter je best doet. Bovendien zit het ook gewoon lekkerder. Ook het gebruik van een yogamat maakt je workout comfortabeler en vermindert de kans op blessures. Een yogamat is trouwens ook een prima geluidsdemper, waardoor je buren geen last hebben van jouw fanatieke gesport voor de TV.

Sport lekker thuis

Waar en wanneer jij wil

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!