MTV FIT

Work hard, play hard

49
workouts

20
recepten

22 min
workout

10
periodes

Fitter, strakker en gespierder worden? MTV Fit, het nieuwste online trainingsprogramma van Fitchannel.com, helpt je graag. Samen met MTV-presentator Kay Nambiar en fitgirl Anne train je vier keer 20 minuten per week in je eigen omgeving en op jouw niveau. Buik, billen, benen, armen …? Geen enkele spiergroep wordt overgeslagen. Voor een optimaal resultaat werk je ook met healthy recepten en kookvideo’s die je helpen je doel te bereiken. MTV Fit is de digitale personal trainer die het beste uit je haalt!

Start vandaag nog

49
workouts

20
recepten

22 min
workout

10
periodes

Jouw coaches

Anne

Anne

Anne begeleidt, motiveert en inspireert mensen on- en offline tijdens hun fit journey. "Ik wil dat je gelukkig, gezond en in vorm bent," omschrijft ze haar missie.
Kay

Kay

Als MTV-presentator en model is Kay zich heel bewust van zijn lichaam. Een gezonde balans in zijn leven vindt hij heel belangrijk.
Jasper

Jasper

Naast acteren houdt Jasper Gottlieb vooral van koken. Hij werkt in verschillende restaurants en kookt het liefst de hele dag door. Hij laat zijn kookskills zien in de receptenvideo’s van dit programma.
Let's burn those calories

Werk met Kay aan een strak lichaam

Bekijk onze andere programma's

#programsprograms222410 .section-title, #programsprograms222410 .section-subtitle, #programsprograms222410 .program-selector__button:not(.active){ color: #000000; }#programsprograms222410 .program-selector { background: rgba(0, 0, 0, 0.1); }