• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community

Fit worden en spieren kweken doe je thuis

Spieren kweken en fit worden doe je met Fitchannel thuis onder de begeleiding van een deskundige trainer en met je eigen voedingsschema. Probeer het nu!

  • Waar en wanneer jij wil
  • Honderden workouts
  • Duizenden recepten
  • Vanaf €2,49 per week

Fit worden en spieropbouw

Wil je fit worden en spieren opbouwen? Dan kan Fitchannel je daar uitstekend bij helpen. Als abonnee van Fitchannel krijg je toegang tot effectieve workouts die gericht zijn op spieropbouw. Je traint gewoon in je eigen huis, maar dan wel onder de begeleiding van professionele trainers die al vele mensen aan een strak en gespierd lichaam hebben geholpen. Daarnaast bieden we kant-en-klare voedingsschema’s en inspirerende recepten om je spiermassa te laten groeien en je vetmassa te laten slinken.

Spieren kweken doe je thuis

Bij Fitchannel werk je in je eigen huis aan de opbouw van je spieren. Dit biedt verschillende voordelen. Zo hoef je nooit te wachten op een apparaat dat bezet is, en heb je geen last van andere sportschoolergernissen. En doordat je in een vertrouwde omgeving sport, kun je misschien net wat dieper gaan. Het grootste voordeel is echter dat je kunt sporten op de momenten die jou het best uitkomen. Wil je een herinnering als het tijd is voor je training? Dan kun je via ons platform eenvoudig een notificatie instellen. Zorg voordat je thuis begint met sporten wel dat je de juiste spullen in huis hebt. In tegenstelling tot onze meeste andere online fitness programma’s heb je voor bepaalde programma’s voor spieropbouw accessoires als dumbbells en een kettlebell nodig.

Spiermassa kweken met Radmilo

Als je spiermassa wilt kweken, is Radmilo Soda jouw man. Radmilo is een ex-bokser en een zeer ervaren personal trainer. Hierdoor weet hij als geen ander hoe hij jou aan een gespierd lichaam kan helpen. Je gaat drie keer per week met hem aan de slag. Omdat er geen shortcuts bestaan naar snelle spieropbouw, moet je hard aan de slag. ‘Pijn is fijn’ is niet voor niets Radmilo’s motto! Maar Radmilo is niet de enige Fitchannel trainer die je kan helpen om spieren te kweken. De programma’s van Kay Nambiar en Carlos Lens zijn ook zeer geschikt voor spieropbouw. Beiden gaan meerdere keren intensief met je trainen, waardoor je niet alleen gespierder wordt, maar ook allround fit.

Spieropbouw gaat niet zonder de juiste voeding

Goede voeding is cruciaal als je resultaat wilt zien van je harde trainingen. Als je niet goed eet, word je namelijk niet gespierder. Je moet niet alleen zorgen dat je genoeg eet, maar ook dat je de juiste nutriënten binnenkrijgt. Eiwitten, die je onder meer vindt in vlees, eieren en zuivel, zijn bijvoorbeeld onmisbaar voor de opbouw van spieren. Andere voedingsstoffen, zoals suikers en koolhydraten, kun je juist wat vaker links laten liggen als je spieren wilt kweken. Omdat het best lastig is om uit te dokteren welke voedingsstoffen je in welke hoeveelheden moet consumeren, helpen we je met kant-en-klare voedingsschema’s waarin dit precies staat uitgeschreven. Zo kweek je effectief spiermassa!

You got the power!

Honderden workouts aangepast naar jouw niveau.

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!