• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community

Thuis sporten met je eigen online fitness coach

Bij Fitchannel train je online met bekende trainers. Wij stellen ze graag aan je voor. Maak nu kennis met Mark Tuitert, Radmilo Soda en onze andere trainers.

  • Op jouw niveau
  • Waar en wanneer jij wil
  • Vanaf €2,49 per week

Thuis online sporten met je eigen online fitness coach

Bij Fitchannel kun je in je eigen woonkamer trainen onder leiding van een professionele personal trainer. Zo combineert Fitchannel de flexibiliteit en laagdrempeligheid van thuis sporten met de deskundige begeleiding die je gewend bent van de sportschool. Met een abonnement kies je zelf het online fitness programma en de trainer die bij je passen. Onze toptrainers brengen allemaal een eigen (top)sportachtergrond mee en weten precies hoe jij je doelen kunt behalen. We stellen ze graag aan je voor.

Get in shape met online fitness trainer Carlos Lens

Carlos Lens is als personal trainer verantwoordelijk voor de afgetrainde lichamen van menige bekende Nederlander. Voor Fitchannel heeft Carlos zeer uitdagende HIIT trainingen voor thuis samengesteld, waarin elke spiergroep aan bod komt. Door het hoge tempo en minimale rust verbrand je met de full body circuittrainingen van Carlos in hoog tempo een groot aantal calorieën. Kortom: trainen met Carlos is fun en staat garant voor snel resultaat.

Online sporten met online fitness coach Mark Tuitert

Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert heeft met zijn programma maar één doel voor ogen: zorgen dat jij fit wordt. Mark combineert uitdagende total body workouts met cardio-oefeningen, zodat jij binnen de kortste keren een fittere versie van jezelf bent. Met Marks programma train je drie keer per week. De online workouts van Mark worden op vijf niveaus aangeboden, zodat er altijd een programma is dat aansluit op jouw huidige conditie.

Creëer een perfect lichaam met fitness coach Kasia Rain

Het perfecte lichaam? Volgens motivatiecoach Kasia Rain is dat het lichaam waar jij je gelukkig in voelt. Om dit doel te bereiken train je vijf tot zes keer per week een half uur. Je volgt verschillende soorten online workouts, waarin afwisselend kracht, conditie en flexibiliteit centraal staan. Dankzij deze intensieve training en een bijpassend voedingsschema creëer jij samen met Kasia jouw perfect body.

Cardioboksen met Remy Bonjasky

K1-legende Remy Bonjasky gaat met jou doen waar hij het allerbest in is: kickboksen. Met pittige cardio workouts van 20 minuten zet hij je drie keer per week flink aan het werk. Samen met Remy versla jij de calorieën, zodat jij je snel strakker en sterker voelt dan ooit.

Sterkere spieren met online fitness coach Radmilo Soda

Radmilo Soda is de man bij wie je moet zijn als je graag sterker en gespierder wilt worden. Radmilo is een voormalig profbokser en werkte als lifestylecoach en personal trainer voor verschillende Tv-programma’s. Hij daagt jou uit om alles uit jezelf te halen. Onder het motto ‘pijn is fijn’ en met behulp van dumbbells en kettlebells maakt hij je in no-time strak en gespierd.

MTV-presentator en online fitness coach Kay Nambiar maakt je MTV Fit

MTV-presentator en online fitness coach Kay Nambiar helpt je met zijn eigentijdse fitness programma om fitter, strakker en gespierder te worden. Alle spiergroepen worden meegenomen in deze workout: buik, benen, billen en armen. Kay laat je vier keer per week 20 minuten zweten, zodat je binnen no-time in shape bent.

Yoga: kies de instructeur die past bij jouw niveau

Yoga is de ideale manier om sport te combineren met ontspanning. Fitchannel biedt yogalessen aan op verschillende niveaus. Wil je de basis leren? Yogadocent Myrna van Kemenade brengt je in zeven weken de beginselen van yoga bij. Ben je al wat verder? Bekijk dan het programma van Daniëlle Raats. Met Yoga Fit & Slank combineert zij actieve yang flows met minder actieve yin-yang flows. Beide cursussen worden aangeboden in samenwerking met Yoga Magazine.

Swing jezelf fit met Iris, Adil en Coeshi

Met de meest swingende workout op Fitchannel schudt je de kilo’s af zonder dat je het doorhebt. Onder begeleiding van professionele dansers Iris, Adil en Coeshi werk je iedere week toe naar een complete choreografie. En terwijl je aan je moves werkt, verbrand je ongemerkt heel veel calorieën. Bewegen is nou eenmaal makkelijker als je plezier hebt!

Keuze gemaakt?

Start vandaag nog met trainen!

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle
Begin vandaag vanaf €2,49 per week!

vanaf €2,49 per week!