• 1000+ workouts
 • Voor iedere sporter
 • Fitchannel Community

Pilates

Sterker worden, een correcte houding en een gecontroleerde ademhaling terwijl je traint met plezier!

48
workouts

120
recepten

25 min
workout

8
periodes

Pilates is een heerlijke training die je helpt met het aannemen en behouden van een correcte houding en ervoor zorgt dat jij je krachtcentrum versterkt. Araliya geeft jou alle tools die je nodig hebt om lekkerder in je vel te zitten en sterker te worden.

Begin vandaag

48
workouts

120
recepten

25 min
workout

8
periodes

Onze trainers
 • Araliya
  Araliya

  Met veel enthousiasme, kennis en ervaring geeft Araliya les in pilates en yoga. Door haar professionele dansachtergrond en brede interesses heeft ze enorm veel passie voor dans, muziek, gezondheid en beweging. Ze leidt met veel plezier Ecstatic dance ceremonies, een innerlijke dansreis! Ook organiseert ze yoga retraites en diverse workshops waarin ze al haar passies in verwerkt. Door haar enthousiasme en nieuwsgierigheid in het leven ontwikkelt Araliya zich constant en deelt ze graag met jouw haar ervaring, inspiratie en positieve energie op de mat! :)

 • Natasja
  Natasja

  In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten - Bachelor Docent Dans. Naast het lesgeven ben ik ook het podium op gegaan zowel in theaters als op evenementen. Ik speel een heks in een fantasy illusieshow werk voor Theater Tol, ben danser and swaypole performer op grote festivals zoals Tomorrowland. Heb gedanst als danseres bij Hans Klok, The Little Mermaid in België, Tabaluga in Duitsland, De Nederlandse Opera enz. Naast mijn werkzaamheden als dansdocent en artiest ben ik een yogaopleiding gaan volgen, als bungee docente gaan werken en 5 jaar geleden begonnen met luchtacrobatiek. Hier lijkt alles voor mij in samen te smelten. De fysieke uitdaging, de letterlijke hoogte, optreden op grote commerciële evenementen maar ook de creatie van eigen intiemere voorstellingen. Ik ben hier enorm bevlogen over en inmiddels co-founder van The Aerialettes - Aerial Dance Theater Amsterdam & Ropes Aligned - Vertical Dance Theater Amsterdam. Waar we eigen betoverende luchtdans theatervoorstellingen maken maar ook anderen coachen.

spring doodle

Ontdek alle programma's

Meer dan 1000 workouts van 25 minuten

Alle programma's
Pilates met Araliya en Natasja

Waar en wanneer jij wil

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle