• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community

Fit voor beginners

Een betere conditie, sterker worden en lekkerder in je vel zitten. En dat allemaal met 3 trainingen per week!

48
workouts

121
recepten

25 min
workout

8
periodes

Johan Gerets en Evy Gruyaert nemen je elke week mee in 3 verschillende trainingen. Conditie, kracht en mobiliteit zijn de 3 thema's die elke week worden afgetikt. Een lekkere afwisseling om sterker te worden, lekkerder in je vel te zitten en een goede conditie op te bouwen. Ben jij er klaar voor? Start jouw eerste training!

Begin vandaag

48
workouts

121
recepten

25 min
workout

8
periodes

Onze trainers
  • Johan Gerets
    Johan Gerets

    Johan werkt al 11 jaar als Personal Trainer. Als zoon van Eric Gerets, was hij vroeg gebeten door het sporten. Ooit begon hij onder een carport met twee mensen te trainen en nu werkt hij samen met de grootste kinesisten-praktijk in België (MoveToCure). Naast dit alles geeft hij ook opleidingen aan Personal Trainers via zijn zelf opgerichte & gecertificeerde Aventuz-Academy. Het orgelpunt op dit complete verhaal is dat hij ook High Performance Coach is van de Rode Duivels. Samen met zijn vriendin Esther (ook PT) heeft hij de zaak SMP-Training (www.smp-training.be). Wie dus ooit zin heeft om de trainingen eens live mee te maken, boek dan zeker je afspraak.

  • Evy Gruyaert
    Evy Gruyaert

spring doodle

Ontdek alle programma's

Meer dan 1000 workouts van 25 minuten

Alle programma's
Waar en wanneer jij wil!
Fit voor beginners met Johan en Evy

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle