Sporten wanneer

het jou uitkomt

Thuis workouts op elk niveau

Geraak in shape met Tatyana Beloy en Wout Verhoeven

Ontdek Fitchannel.be, de online fitness club

Ook hetzelfde trainingsprogramma als Evy? Met Fitchannel.be sport jij wanneer je wil, in jouw eigen veilige omgeving. Met 15 verschillende programma’s vind je de workout die je leuk vindt én aansluit op jouw niveau. Onze digitale weekplanner helpt jou om daadwerkelijk te gaan bewegen en herinnert je hieraan. Kom je er even niet uit? Dan staan onze WhatsApp-coaches klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Iedereen kan sporten met Fitchannel, jij ook!

Word lid
mobile phone

Ontdek de voordelen van thuis sporten

Met je partner of alleen? 's Ochtends of 's avonds? Yoga of HIIT? Sport op jouw manier met Fitchannel.be

Welke programma's kies jij?

1000+ workouts van ±25 minuten

#programsprograms188808 .section-title, #programsprograms188808 .section-subtitle, #programsprograms188808 .program-selector__button:not(.active){ color: #000000; }#programsprograms188808 .program-selector { background: rgba(0, 0, 0, 0.1); }

Alles voor een gezonde leefstijl op één plek

 • Workouts

  1000+ verschillende workout video’s

  Ga samen met een professionele trainer aan de slag en volg een workout die jij leuk vindt. Dankzij de grote variatie zit er altijd wel een training tussen die bij je past en waarmee je je doel bereikt.

  Lees meer

 • Iconfinder Healthy Eating 1729004

  Gezonde en lekkere recepten

  Fitchannel biedt je honderden gezonde, lekkere en simpel klaar te maken recepten aan. Elk recept sluit aan op een trainingsprogramma en ondersteunt je bij het halen van je sportdoel.

  Lees meer

 • Myfitchannel

  Digitale begeleiding

  Onze trainers zijn expert op het gebied van motivatie en het bereiken van sportdoelen. Aangezien de trainingen naadloos aansluiten op je levensstijl, behaal je het beste resultaat.

  Lees meer

Begin vandaag met Fitchannel.be

Onbeperkt toegang tot honderden workouts en duizenden recepten

Begin vandaag Vanaf €2,49 per week

Vanaf €2,49 per week