Header sporten tijdens de zwangerschap

Sporten tijdens de zwangerschap

(Thuis)sporten: wat mag wel en wat kun je beter niet doen?

Thuissporten op jouw niveau
Nu 33% korting op een jaarabonnement

Zwangere vrouw aan het thuissporten

De voordelen van sporten tijdens de zwangerschap

Door te (blijven) sporten tijdens je zwangerschap blijft je conditie op peil, slaap je beter en heb je minder last van de welbekende zwangerschapskwalen. Ook beperk je je gewichtstoename als je blijft sporten. Een hoop voordelen voor tijdens de zwangerschap, maar ook na de bevalling heb je er baat bij als je sport tijdens de zwangerschap.

Lees meer
Zwangerschap het eerste trimester

Eerste trimester

Wat verandert er in je lichaam in week 1 t/m 13?

Tijdens het eerste trimester is het belangrijk een goede basis aan te leggen voor de rest van je zwangerschap. Dit is het moment om je routine te ontwikkelen. Maar hoe ga je nou het beste om met alle eerste kwaaltjes?

Lees meer
Tweedetrimester

Tweede trimester

Hoe blijf je zo veilig mogelijk sporten?

Vocht vasthouden, spataderen, een harde buik en duizeligheid. Een aantal voorbeelden van veranderingen tijdens het tweede trimester. Maar hoe kun je op dit moment verantwoord blijven sporten?

Lees meer

Duizenden recepten
Gezond koken met Fitchannel.com

derdetrimesterimage

Derde trimester

Sporten tijdens de laatste maanden van je zwangerschap

De laatste drie maanden voel je je niet meer op je best. Heb je al gemerkt dat je een andere houding krijgt? Toch is het goed om te blijven sporten. Het is namelijk belangrijk om je conditie op peil te houden.

Lees meer

Dit zeggen onze leden

Stoker

Martje Stoker

Toen ik begon, droeg ik maat 44. Nu heb ik nieuwe kleren gekocht in maat 36!
Schelling

Ingrid Schelling

Je rolt je matje uit, zet je laptop aan, doet de gordijnen dicht en je kunt beginnen! Fitchannel inspireert mij niet alleen om vaker te sporten, maar ook om gezonder te eten.
Vermaire

Kasia Vermaire

Van Fitchannel leerde ik hoe ik snel spierkracht kon opbouwen met specifieke trainingen, gezonde voeding, voldoende rust en doorzettingsvermogen.

* Dit zijn persoonlijke ervaringen van leden van Fitchannel. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Klik hier voor meer informatie.

Thuissporten op jouw niveau
Meer sporten is meer korting

Word lid Al vanaf 9,99 p/m

Al vanaf 9,99 p/m