Nu: Onbeperkt sporten voor maar 7,99 p/m

Alleen voor leden van de VriendenLoterij

Verleng jouw abonnement voor 30-11-2019

Maak kans op een personal training van Carlos Lens

Fitchannel sportshirt cadeau voor de eerste 200 verlengers

Sporten, waar en wanneer jij wil
Toegang tot meer dan 1000(!) workouts

Vrmdnd

Goede voornemens?

Onbeperkt sporten & toegang tot het hele platform

Ga fit het nieuwe jaar in met Fitchannel! Honderden workouts en duizenden recepten helpen jou bij een gezonde levensstijl. En wanneer je voor 31 november jouw abonnement verlengt, maak je niet alleen kans op een te gek Fitchannel sportshirt.. Maar ook nog eens op een personal training van niemand minder dan Carlos Lens! Dus, wacht niet te lang en verleng jouw abonnement vandaag nog!

Nu verlengen!

Dit zeggen onze leden

Vermaire

Kasia Vermaire

Van Fitchannel leerde ik hoe ik snel spierkracht kon opbouwen met specifieke trainingen, gezonde voeding, voldoende rust en doorzettingsvermogen.
Stoker

Martje Stoker

Toen ik begon, droeg ik maat 44. Nu heb ik nieuwe kleren gekocht in maat 36!
Schelling

Ingrid Schelling

Je rolt je matje uit, zet je laptop aan, doet de gordijnen dicht en je kunt beginnen! Fitchannel inspireert mij niet alleen om vaker te sporten, maar ook om gezonder te eten.
Hamers

Henk Hamers

De resultaten mogen er zijn: ik ben al 5 kilo afgevallen! Geen gedoe meer met sportscholen en nog steeds voldoende uitdaging, ik ben super tevreden.

* Dit zijn persoonlijke ervaringen van leden van Fitchannel. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Klik hier voor meer informatie.

Onbeperkt toegang tot 100en workouts